iPhone 14 şarjının erken bitmesi

yzsm11

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3 gün önce 2.el iPhone 14 aldım cihazın pil sağlığı %80 şarjı en fazla pil tasarrufunda 4 saat gidiyor ortalama 3 saat civarı gidiyor. Bu normal mi? Orijinal şarj cihazı kullanıyorum fakat cihazın önceden nasıl kullanıldığını bilmiyorum. Bu durum pil sağlığı ile mi yoksa başka bir problemden dolayı mı olur?

Bataryanın orijinal olup olmadığı bilgisine sahip misiniz? Bataryayı güvendiğiniz bir telefon tamircisinde değiştirmenizi öneririm

Pil sağlığı %80, 3-4 saat dayanması yine mucize gibi bir şey, gayet normal. Pilini değiştirmeniz gerekiyor.

Bataryanın orijinal olup olmadığı bilgisine sahip misiniz? Bataryayı güvendiğiniz bir telefon tamircisinde değiştirmenizi öneririm
hocam bataryanın orijinalliğinden eminim içini açıpta baktım ama önceden iphone cihaz kullanmadığım için bu konuyu açtım

Pil sağlığı %80, 3-4 saat dayanması yine mucize gibi bir şey, gayet normal. Pilini değiştirmeniz gerekiyor.
önerdiğiniz bir marka varmı pil için çünkü orijinal pek bulunmuyor

Arkadaşlar 3 gün önce 2.el iPhone 14 aldım cihazın pil sağlığı %80 şarjı en fazla pil tasarrufunda 4 saat gidiyor ortalama 3 saat civarı gidiyor. Bu normal mi? Orijinal şarj cihazı kullanıyorum fakat cihazın önceden nasıl kullanıldığını bilmiyorum. Bu durum pil sağlığı ile mi yoksa başka bir problemden dolayı mı olur?

Pil sağlığına bakınca normal gibi duruyor.

O zaman diğer güvendiğiniz teknik servislerden destek alabilirsiniz.

Hocam cihaza 13K verdiğim için gene 3 binden aşağı olacağını sanmıyorum ve o parayada değmez zaten 6 ay civarı kullanıp değiştireceğim. İnternetten biraz araştırdım. Deji markasına iyi diyorlar. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı