Fiyat farkına değmez 13 o yüzden 2.el düşünürsen 13 Pro.Yakın zamanda yeni telefon alacağım ama iPhone 14 mü alsam iPhone 13 alsam karar veremedim. Sizce hangisini alayım?
İkiside tıpa tıp aynı cihaz sadece iPhone 14 6 GB RAM'e sahip ve bazı küçük detaylar daha var artı olarak. Genede aynı cihaz demek yanlış olmaz.Yakın zamanda yeni telefon alacağım ama iPhone 14 mü alsam iPhone 13 alsam karar veremedim. Sizce hangisini alayım?
bende ilk başta S24+ almaya kararlıydım ama Samsung telefonlar 1-2 yıl kullanıldıktan sonra çok hızlı yavaşlıyolar.O fiyat bandında aslında S23 Ultra veya S24 serilerine yönelmenizi tavsiye ederim. Ayrıca 14'ün güncelleme politikasına gelinince 13'ten zerre farkı olmayacak (6 gb ram detayı var ama etkileyeceğini düşünmüyorum) çünkü Apple 14 ve 15'te kendinden bir önceki serinin işlemcisini kullandı (her ne kadar prosunu kullanmış olsa da arada sadece 1 çekirdek var ve fark yaratmayacak kadar az bir detay). Yani 13 serisi ile düz model 14'ün desteği birlikte kesilecek. 15 için de 14 Pro'ların desteği kesilince olacak.
Apple'ın en büyük sazan avı 14 ve 15'tir (Pro'lardan bahsetmiyorum.) çünkü eklediği çoğu ülkemizde aktif olmayan özellikler dışında önceki seriyle farkı yok. 16'da bu döngüyü kırdı ama.
İllaki Apple diyorsanız 13 alın geçin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.