IPhone 14 vs iPhone 15 vs Galaxy S23

xVery3asy

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda telefon alacağım ve biraz kararsızım. 5 yılı aşmakta bir süredir Android kullanıcısıyım. iOS'u denemek istiyorum ancak bir yandan da S23 amiral gemisi var. iPhone'ların Pro modellerinin baz modellerle ciddi fiyat farkları var o yüzden baz modellerinde kalacağım gibi gözüküyor. iPhone 14 ve 15'i karşılaştırdığımızda 15 daha yenilikçi özelliklerle de çıkıyor gibi gözüküyor. Bir telefonu sürekli, yılda 1 gibi sürelerde değiştirmem, üst seviye bir şekilde kamerayı kullanmam, genellikle denk gelince bir manzara fotoğrafı çekerim, alacağım telefonu yine en azından 3-4 sene kullanırım. Tavsiyeniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda telefon alacağım ve biraz kararsızım. 5 yılı aşmakta bir süredir Android kullanıcısıyım. iOS'u denemek istiyorum ancak bir yandan da S23 amiral gemisi var. iPhone'ların Pro modellerinin baz modellerle ciddi fiyat farkları var o yüzden baz modellerinde kalacağım gibi gözüküyor. iPhone 14 ve 15'i karşılaştırdığımızda 15 daha yenilikçi özelliklerle de çıkıyor gibi gözüküyor. Bir telefonu sürekli, yılda 1 gibi sürelerde değiştirmem, üst seviye bir şekilde kamerayı kullanmam, genellikle denk gelince bir manzara fotoğrafı çekerim, alacağım telefonu yine en azından 3-4 sene kullanırım. Tavsiyeniz nelerdir?
Tercih meselesi biraz. iPhone istiyorsan 15 al. Param cebimde kalsin Android olur dersen S23.

iPhone 15’in kamerası 14’e göre daha iyi (48 mp,optik zoom), dinamik adaya sahip. Ayrıca 15’in işlemciside A16 Bionic. Bence 15 alın eğer iOS’u deneyimlemek istiyorsanız.

14 ve 15’in karşılaştırılması : iPhone - Modelleri Karşılaştırın

Android istiyorsanız S23 Ultra alın.

S23 Ultra 6.8 inç e sahip. Bu tek el kullanımında sıkıntı hissettirirmi acaba? Bu inç seviyelerinde telefon kullanan tanıdıklarınız var mı?
Ben kullanıyordum 1 ay öncesine kadar. Kullanımda sıkıntı çıkartmıyor ancak taşırken ben zorlanıyordum. Onun dışında sıkıntı yaşamadım. Bugün bile en iyi kameraya sahip. Kesinlikle öneririm. Sıkıntı olmaz yani boyut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı