15 serisini 50 bin TL civarına alamayız bence. En az 70-80 ile başlar diye düşünüyorum.Acelen var mı? Yok ise bu kadar bütçem var ise kesinlikle iPhone 15 serisini beklerdim.
15 serisini 50 bin TL civarına alamayız bence. En az 70-80 ile başlar diye düşünüyorum.Acelen var mı? Yok ise bu kadar bütçem var ise kesinlikle iPhone 15 serisini beklerdim.
Dinlemeyin, basit bir önyargı bu. S23 Ultra şu an tüm iOS cihazlardan daha iyi.Kafamı karıştırıyorlar açıkçası. Sizce ne yapmalıyım?
Aslinda S23 Ultra 12/512GB olan modelini aldim. Şu anda ondan yaziyorumtelefondan cok memnunum fakat is yerindekiler ya o fiyata niye iPhone almadın vs diyorlar. Amazon'dan aldım. 30 günlük iade hakkım var. iPhone daha önce hiç kullanmadım. Kafamı karıştırıyorlar açıkçası. Sizce ne yapmalıyım?
Arkadaşlar 52K bütçe ye S23 Ultra mi yoksa iPhone 14 serilerinden bir telefon mu almalıyım? Cok kararsiz kaldim.
Aslinda S23 Ultra 12/512GB olan modelini aldim. Şu anda ondan yaziyorumtelefondan cok memnunum fakat is yerindekiler ya o fiyata niye iPhone almadın vs diyorlar. Amazon'dan aldım. 30 günlük iade hakkım var. iPhone daha önce hiç kullanmadım. Kafamı karıştırıyorlar açıkçası. Sizce ne yapmalıyım?
Rahat olun.S23 Ultra karşısında aynı fiyatlarda karşısında duracak bir iPhone yok.Aslinda S23 Ultra 12/512GB olan modelini aldim. Şu anda ondan yaziyorumtelefondan cok memnunum fakat is yerindekiler ya o fiyata niye iPhone almadın vs diyorlar. Amazon'dan aldım. 30 günlük iade hakkım var. iPhone daha önce hiç kullanmadım. Kafamı karıştırıyorlar açıkçası. Sizce ne yapmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.