Evet en kötü kamera, S24 bulunduğu ve çıktığı yıldaki rakiplerine kıyasla ( gidip de midrange telefonlarla kıyaslamayacaksın ) en kötü kameraya sahip telefon, iPhone 13'ün kamerası daha iyi, tartışmaya açık değil bu arada bu kendini kandırabilirsin.
Batarya süresi zaten S23 ten kötü, gelmiş burada Exynos övüyorsun, söylediğinin ne kadar saçma olduğunun farkında mısın? Düşünsene yeni telefon çıkarıyorsun, eskisinin ekranı ve bataryası daha iyi, yeni çıkardığın telefonun ekranı soluk, canlı hale getirince bile renkler selefinden daha donuk ve kötü, işlemcisi ısınıyor verimsiz ve bu yüzden şarjı daha çabuk bitiyor, kamerasınada dokunmamışsın aynen kalmış, 7 yıl güncelleme verip bunu yeni diye satmaya çalışıyorsun.
Ayrıca S23 kasası soyuluyor, boya atıyor, bizzat bu problemi yaşıyorum, daha ilk defa başıma böyle bir şey geldi, Xiaomi'nin ucuz modellerinde bile böyle bir problemle karşılaşmamıştım nereden kısacağını şaşırmış Samsung S serisinde boya atması kadar rezalet bir şey olamaz, kronik sorunlu, Samsung çerçeveyi değiştirse yine soyulacak, biraz daha kullanıp garanti bitmeden çerçeveyi değiştirip Apple ekosistemine geri döneceğim bir daha da asla Android almam, ucuz etin yahnisi misali böyle abudik gubudik saçma sapan şeylerle uğraşmanın lüzmu yok, Apple boşuna pahalı değilmiş.
Birinin çerçevesi soyulur, kendi sorunlu işlemcisini kullanır bataryası çabuk biter, diğeri çok ısınır, bir diğeri rezil arayüzüyle donup kasar, reklam çıkarır, öbürü Google açmaz, öbürünün servisi bir sorunla karşılaştığında kullanıcı hatası der geçiştirir, düzgün Android diye bir şey YOK. En düzgünü Samsung, onu da görüyoruz, çerçevesi soyuluyor, amiral gemisi ürünlerinde Exynos / Dimensity kullanmak, Snapdragon'u pas geçmek için 40 takla atıyor, nereden kısacağını şaşırmış. Planım iPhone 16 120Hz olsaydı ona geçmekti, ona da geçemiyorum artık iPhone 17'de geçerim, eğer Apple tekrar 60Hz çıkarırsa iPhone 17 gidip Honor alacağım.
Sırf Tab S10 serisinde Snapdragon Elite kullanmamak için tableti 1 ay daha erken çıkardı Samsung.