iPhone 14 vs iPhone 16e

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, loş ışık performansının kötü olduğunu söylüyor bazıları odak sorunu filan varmış, doğru mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam, loş ışık performansının kötü olduğunu söylüyor bazıları odak sorunu filan varmış, doğru mu?

Senin ana odagin kameraysa zaten bu fiyata direkt iPhone alman mantiksiz. 16e'nin dusuk isik performansi iyi degil ama 14 ile arasinda da atla deve bir fark yok ancak basta performans, pil ve guncelleme omru olarak 16e'yi secmen sana cok sey kazandiracak. Odak sorunu yok portrelerde ikinci kamera olmadigi icin yazilimsal olarak ayarliyor o yuzden pek iyi degil. Cok yakina odaklama olayina gelirsek ana kemaranin odak mesafesi zaten oldukca dusuk, genis aciya gecmeye cok da ihtiyaci olmuyor bu konuda.

Ben de 16e düşünmekteyim çok kafamı kurcalıyor açıkçası güzel gibi güçlü cihaz ama tek kamera olması ve estetik görünümünün biraz daha yeni modellere nazaran dandik gmrünmesi can sıkıyor biraz. Ha ne kullanıyordun dersen 11 var o ayrı 🤣

Hocam, bütçe maksimum 40.000 TL maalesef, o kadar çıkamıyorum. Zaten biraz aştım.
2. el 13 Pro veya yurt dışı 16 Pro/Max. Ne 16e alınır ne de Apple'ın en fiyasko telefonu olan iPhone 14 alınır. Paranı çöp edersin. Yurt dışın öncelik düşün derim eğer düşünürsen kayıtsız kullanım şeklini açıklarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı