iPhone 14'ten 16 geçilir mi?

yesira

Centipat
Daha fazla  
Merhaba şu anda 14 Pro Max kullanıyorum. Sizce 16 Pro Max alınır mı? Ya da 17 Pro Max beklemeli miyim? 14 ve 16 arasında çok fark var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle 17 Pro serisi beklemelisin. 14 Pro kullanıcısı olarak 16 Pro ile 1 gün geçirdim ilk çıktığında anneme almıştım. Geçsen de olur geçmesen de olur tarzı bir yükseliş söz konusu. Ekranda parlaklık değerlerinde bir yenilik yok halen 2000nit. 5 kat telefoto, 48MP geniş açı, Türkiye’ye ne zaman geleceği belli olmayan ( minimum 2026) yapay zeka, 4K 120FPS video çekebilme gibi önemli artılar var. Ancak 17 Pro serisinin sızıntılarına bakarsak tüm bunların yanına:
48MP telefoto kamera, 24MP’e çıkan ön kamera, yeni yatay kamera dizilimi (herkes 17 Pro kullandığını anlayacak), 12GB RAM( 14 Pro’da 6GB, 16 Pro’da 8GB), daha küçük dinamik ada gibi hem tasarım hem işlevde büyük yenilikler söz konusu olacak gibi. Ben olsam beklerdim.

Merhaba şu anda 14 Pro Max kullanıyorum. Sizce 16 Pro Max alınır mı? Ya da 17 Pro Max beklemeli miyim? 14 ve 16 arasında çok fark var mı?
Alinir fakat bekleyebiliyorsaniz 17 pro max bekleyebilirsiniz. 14 pm ile 16 pm arasinda ufak tefek farklar var, ama fiyat farkini etmez diyenler haklilar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı