iPhone 15 alınır mı?

Bütçe
40.000TL
iPhone 15 kesinlikle alınır ve çok uzun zaman da sizi götürür. Parasına göre tabii ki daha iyi Android'ler mevcut fakat konu iPhone 15 alınır mı konusu.

Pişman olmazsınız.

Adam iPhone 15 yerine S24 FE öneriyor komik.
Parasına değmez hocam. Neresi komik anlamadım doğrusu!

İlk düşünceniz 14 Pro olsun illa iOS olacak diyorsanız fakat bence S24+ gibi telefonlarda sizi götürebilir siz bilirsiniz S24 kullanıcısı olarak memmunum.

Bir de kullandığım bütün iOS telefonlarda şarjı 4 saat dayanmıyordu ilk ayın sonunda.

Ayrıca ekleyeyim sizin için kamera sanırım önemli. Kamerada iPhone daha az canlı, daha soluk renkler veriyor ve güzel bir performans çıkartıyor. Samsung'da aynı bu performansı veriyor fakat Samsung bütün fotoğrafları yapay zekayla işlediği için hem daha keskin, canlı görüntüler ortaya çıkıyor. Karşılaştırma videoları izleyin kamera için, herkesin fikri kamerada değişiyor genelde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Androidciler konuyu sarmışken aralarına girmek isterim.

Kendi fikrim eğer 14 Pro için bütçeniz yetiyorsa 14 Pro kötü bir seçim olmaz. Ekstradan telefoto kamera özelliği, 120 Hz ekran yenileme hızı, Dynamic Island gibi güzel özellikleri var. Sadece iPhone 15 modelinin bataryası 14 Pro'dan bi' tık daha iyi olması aradaki farkı kapatıyor. Karar sizin. Ayrıca bu iPhone modellerinin yanında Android yanaşamaz bile. Sadece reklam :)

iPhone 6S'i 6 yıl kullandım, iPhone X'i 6,5 yıl kullandım. İkisinde de yavaşlama neredeyse hiç olmadı. Hafızaları düşük gelmeye başladığı için iPhone 15'e geçmiştim. Dayanıklılık olarak tecrübelerim böyle, kamera konusunda daha bilgili arkadaşlar cevap verebilir.
En kötü 4-5 yıl sizce götürür mü?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı