iPhone 15 alınır mı?

Bütçe
40.000TL
Hocam Allah askina sanki goren de diyecek her Allah'in gunu uzaya roket yolluyoruz da cebimizdeki telefonun islemcisi inanilmaz onemli, maksimum yapacagin aktivite Instagram'a girip video kaydirmak veya video cekmek, S23Ultranin bataryasi kat kat daha iyi 14 Pro'ya gore kamera da keza ayni sekil.

Hocam bazıları 100X Zoom'u unutuyor.

Onca laf saydın şimdi de bunu diyorsun hacı. Çok anlamsız :D iPhone bataryalarının amper değeri Samsung'lara göre düşük ona bir şey denmez ama bunlar Pro modelleri olduğu için yazılımları da ona göre ayarlanıyor.

O kısımda haklısınız Pro modelleri konusunda ona bir şey diyemem lakin arkadaş gayet haklı bence.

404 verdi ilk link.

Samsung cok katı ve agır durmuyor mu? Batarya benım ıcın onemlı degıl dedıgınız gıbı ıste IP15 tercıh edeceğim 4 yıl goturse benım ıcın kafi satarken de elıme bıraz para gecse yeter Android ınsan sıkılmıyor mu sizce? Ben hiç hayatımda elıme surmedım ve ıkıncı el alacağım IP 15 256 GB 5 6 tane buldum 43/45 arası degısıyor pılını falan da degıstırsem telefon bana 45 falan gelecek mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung cok katı ve agır durmuyor mu? Batarya benım ıcın onemlı degıl dedıgınız gıbı ıste IP15 tercıh edeceğim 4 yıl goturse benım ıcın kafi satarken de elıme bıraz para gecse yeter Android ınsan sıkılmıyor mu sizce? Ben hiç hayatımda elıme surmedım ve ıkıncı el alacağım IP 15 256 GB 5 6 tane buldum 43/45 arası degısıyor pılını falan da degıstırsem telefon bana 45 falan gelecek mantıklı mı?
İphone kullanmak istiyorsanız mantıklıdır hocam.

Onca laf saydın şimdi de bunu diyorsun hacı. Çok anlamsız :D iPhone bataryalarının amper değeri Samsung'lara göre düşük ona bir şey denmez ama bunlar Pro modelleri olduğu için yazılımları da ona göre ayarlanıyor.

Pro model de duz model de ayni yazilimi calistiriyor, duz model 14 ile 14 Pro'nun sarji neredeyse ayni gidiyor, S23 Ultra 14 Pro Max'a kafa tutuyor. Yani hocam Apple fanboylugu yapmaya gerek yok ben de duz model 14 kullanıyorum, bir daha asla ama asla Apple almayacagim mesela birçok yonden eksik bir cihaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı