iPhone 15 alınır mı?

Kayda geçer değişim yaşarsınız ancak düz model değil de Pro Max alın.

15 Pro Max kullanan arkadaşım şahsen çok şikayetçi cihazda kasma sorunu hoporlerlerde birisiyle konuşurken karşı tarafın kendi sesini duyması telefon kilitliyken biri aradığı zaman dokunmatik çalışmaması gibi sorunlar yaşıyor her cihazda aynı sorunlar olmayabilir tabii.

Her ne kadar Apple fanboy olsam da Samsung kat kat daha iyi.

Apple'daki yazılım ve stabilizasyon hiçbirinde yok. Bütün markaların amiral gemi telefonlarını kullandım aralarında en kusursuz olanı Apple. Samsung da iyi ama Apple dışındaki markalarla kıyaslanır anca.

Aynı telefona 11 yerine 15 demek istiyorsanız Iphone alın. "Ben eskiden telefon kullanmıyormuşum" demek istiyorsanız S23 ve üzeri alın.

Apple'daki yazılım ve stabilizasyon hiçbirinde yok.
Şu soyut güzelleme kadar saçma birşey varsa o da "iphone aldim çünkü 2. El piyasası iyi" lafıdır.

Aynı telefona 11 yerine 15 demek istiyorsanız iPhone alın. "ben eskiden telefon kullanmıyormuşum" demek istiyorsanız S23 ve üzeri alın.

Hocam Samsung çoğu konuda Apple'dan iyi fakat şahsen ben çok ufak görsel detayları seven birisi olarak şahsen Apple telefonları sırf animasyonlarından bile tercih ederim. Samsung telefonda kullandım fakat animasyonlarını sevemiyorum Samsung telefonlarının. Ayrıyeten Apple cihazların bir diğer artı yönü APK yüklenmemesi. Bu isteğe bağlı bir şey de olsa APK oyunlar bazen cezbediyor insanları.

Karşılaştırma değil telefondan vazgeçersem onu alacağım.

Hocam PS almak mantıklı gelmiyor şahsen çünkü bir yerden sonra aşırı sıkıcılaşıyor.

Ben şahsen iPhone 15 kullanıyorum. Telefonu almak üzere DSLR kameramı da satmış olduğum için video ve fotoğraf konusunda beni hiçbir zaman üzmeyecek bir telefona ihtiyacım olduğu için iPhone 15 aldım. Ana kamerası, renkleri, fotoğrafları standart olarak 24 MP çekiyor oluşu beni cezbettiği için iPhone 15 aldım. Diğer amiral gemileri dahi 50 MP kamerası olsa da Pro mod açmazsanız standart 12 MP çekebiliyor fakat iPhone 15 shutter lag olmadan 24 MP fotoğraflar ortaya çıkarıyor. HEIF MAX açarsanız da 48 MP çekiyor.

S24+ ile arasında kalmıştım ve o telefonun da ekranının büyüklüğü, çerçeve inceliği, daha büyük batarya ve 120 Hz ekran gibi artıları var. Kamerasının renklerine ve kalitesine çok takılmasam S24 veya S24+ alıp geçebilirdim de. Fanboyluğun lüzumu yok. Sonrasında kendime iPad de aldığım için Apple ekosisteminde memnunum fakat Samsung'a çamur atmaya gerek yok. Çok güzel telefonlar üretiyor. S24 serisinden bir telefon alırsanız da üzülmezsiniz ama premium his yaşamak istiyorsanız FE serisi almayın. S24 veya S24+ alın.

Dipnot: 60 Hz ekran olmasına sinirliyim fakat UI akıcılığı kompanse ediyor. Yine de 120 Hz olmalıydı :).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı