IPhone 15 alınır mı?

Sıfır alacaksanız biraz bütçe arttırıp 14 Pro'ya da bakmanızı tavsiye ederim. Düz 15 hakkında pek iyi yorumlar okumuyorum son zamanlarda. (Isınma sorunları.)
14 Pro tavsiye etmem; bir anda eskidi. USB-C yok, USB cihazlar bağlanamıyor 15 Pro ve sonrası gibi, AAA oyunlar yok, Apple Intelligence yok; çok eksiği var.

14 Pro tavsiye etmem; bir anda eskidi. USB-C yok, USB cihazlar bağlanamıyor 15 Pro ve sonrası gibi, AAA oyunlar yok, Apple ıntelligence yok; çok eksiği var.

14 Pro alacağım hem video çekimleri için hem de PUBG oynamak için kullanacağım 1 günde Max 6 saatimde telefona bakıyorum diyebilirim. Hem de 53000'e yakın para verip 60Hz telefon almak en basından beri keklenmek gibi geliyor bana şahsi fikrim he evet 15 daha iyi USB-C olsun yenilik olsun daha karlı ama 14 Pro'nun iyi oldugu konular var.

En iyisi. Şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun.

15 serisi komple kronik sorunlu modellerden oluşuyor.
Bende 15 Pro kullanıyorum. Isınma sorunları buna bağlı şarj tüketimi fazla. 15'lerde bu sorun çok daha fazla. Bu nedenlerden sebep minimum 15 Pro modelini almanız gerekiyor. Bütçe çıkmazsa Android cephesinden bir cihaz alırsanız çok daha konforlu kullanım sağlarsınız. Maalesef Apple eski kalitesini bıraktı, işe artık maddi tarafından bakıyor.

14 Pro'da karar verdim hocam 53000TL'ye yakın para vermek bir de 60Hz olması bana bir tık keklenmek gibi geliyor.

Pro model alirsan senin için daha iyi olur.

14 Pro almayı düşünüyorum.

iPhone kullanmak istiyorsan Pro modelleri tercih etmeni tavsiye ederim.

15 beni yetereyesince karşılıyordu ama 53000 bin TL para verip 60Hz almakta keklenmek gibi geldi bana bu yüzden kararımı 14 Pro'ya yönelttim.

14 Pro alacağım hem video çekimleri için hem de PUBG oynamak için kullanacağım 1 günde Max 6 saatimde telefona bakıyorum diyebilirim. Hem de 53000'e yakın para verip 60Hz telefon almak en basından beri keklenmek gibi geliyor bana şahsi fikrim he evet 15 daha iyi USB-C olsun yenilik olsun daha karlı ama 14 Pro'nun iyi oldugu konular var.

Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun.

14 Pro'da karar verdim hocam 53000TL'ye yakın para vermek bir de 60Hz olması bana bir tık keklenmek gibi geliyor.

14 Pro almayı düşünüyorum.

15 beni yetereyesince karşılıyordu ama 53000 bin TL para verip 60Hz almakta keklenmek gibi geldi bana bu yüzden kararımı 14 Pro'ya yönelttim.
14 Pro max kullanıyordum 15 Pro öncesi gayet memnundum bir farklılık yok güzel tercih zaten 16 tarafını tavsiye etmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı