IPhone 15 alınır mı?

emirtelli

Hectopat
Daha fazla  
Hayırlı forumlar arkadaşlar, uzun süredir beraber olduğum Android ile yollarımı ayırmak istiyorum. Bu yüzden iPhone alacağım. Şu anki bütçeme göre aklımda düz 15 modeli var. Bazı arkadaşlarım, yurt içi cihaza o kadar para verilir mi, yurt dışı al daha iyisini uyguna alırsın gibi tavsiyelerde bulunuyor. Ben yurt dışı cihazlarda kapanma açılma mevzularına çok hakim olmadığım için şüpheli bakıyorum, fakat kesin bir karar vermiş değilim. 15'i tercih etmemde Type-C olması uygunuma geliyor. Sizce bu modeli alınır mı? Yoksa yurt dışı cihazlarda bir bakmalı mıyım, ne dersiniz?

Hayırlı forumlar arkadaşlar, uzun süredir beraber olduğum Android ile yollarımı ayırmak istiyorum. Bu yüzden iPhone alacağım. Şu anki bütçeme göre aklımda düz 15 modeli var. Bazı arkadaşlarım, yurt içi cihaza o kadar para verilir mi, yurt dışı al daha iyisini uyguna alırsın gibi tavsiyelerde bulunuyor. Ben yurt dışı cihazlarda kapanma açılma mevzularına çok hakim olmadığım için şüpheli bakıyorum, fakat kesin bir karar vermiş değilim. 15'i tercih etmemde Type-C olması uygunuma geliyor. Sizce bu modeli alınır mı? Yoksa yurt dışı cihazlarda bir bakmalı mıyım, ne dersiniz?

Yurt dışı işiyle uğraşılmaz. Yok açıldı yok kapandı derken insan çift telefonla gezmeye başlıyor. iPhone 15 alınır mı? Derseniz şahsen Android tarafından tercih etmeyi mantıklı buluyorum biraz. S25 mesela o fiyat segmentinde rakipsiz gözüküyor.

Bildiğim kadarıyla IPhone'larda yurt dışı kullanımı o kadar rahat değil Android telefonlara göre. Ben düz 15 modelini kullanıyorum 3 senelik bir iPhone 11'den kullanımından sonra geçtim bayağı memnunum. Telefonu sadece sosyal medyada gezmek ve iletişim için kullanıyorum, oyun ve fotoğraf konusunda deneyimim yok pek sıradan bir kullanıcı olarak alınır bence.

Yurt dışı işi bana şu an çekilmez geliyor ama belki siz kullanırsınız sonuçta arada çok ciddi bir fiyat farkı oluşuyor. Basit olarak anlatmak gerekirse telefon kullanmaya başladığınız yıl 8 ay açık kalıyor 4 ay kapalı kalıyor bu döngü her yıl başında tekrarlanıyor kapalı kaldığı sürede ikinci bir iPhone ile gezmeniz lazım.

iPhone 15 alınır mı? Konusunda da bütçe varsa 16 ya çıkmanızı öneririm eğer Android'den çok soğumadıysanız 15 yerine daha iyi Android'ler var.

Tek basina iPhone almanin Pro olmadigi surece anlami yok bence. S25+ aldigin zaman hem daha iyi bir cihaz almis oluyorsun hem de 7 yil guncelleme cebinde oluyor. Desen ki elimde iPad veya MacBook var bununla bir ekosistem yaparim o zaman tamam ama tek basina iPhone almak bence cok mantikli degil bu fiyatlarla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı