iPhone 15 alınır mı?

• Konuyu başlatan Ortius
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 190
45'e falan denk getirirsen alınır ama 14 Pro daha mantıklı (2.el)
Hocam temiz bulmak zor

Fanatizm mi yoksa mantıklı bir beyin mi? Niye 32 bine 79 puanlık daha iyi bir telefon varken 52 bine 75 puanlık daha kötü bir telefon alayım, devlet mi ödüyor parasını veya sponsor mu oldular? Bence siz popüler kültürün kölesi olmayı bırakın hocam.
Siz ne önerirsiniz?

Xiaomi 15t Pro almıştım, iade ettim. Şarjı çok hızlı bitiyordu ve yurt dışı olduğundan şüphelendim. Sizce bunun yerine iPhone 15 almak mantıklı mı?

Hocam size bir telefoncu olarak söylüyorum eğer iPhone alma gibi bir niyetiniz varsa Pro veya Pro Max almanızı öneriyorum hele ki oyun oynuyorsanız çünkü batarya kapasitesi daha yüksek oluyor, ekran yenileme hızı düz serilerde 60Hz iken Pro ve Max modellerinde 120Hz olmakta (inanın aşırı derecede fark var) ayrıca iPhone ile Android kadar oyun oynamanız önerilmez batarya sağlığının anası ağlar :) 15t Pro konusuna gelince de 5500 mAh size az gelmesi beni şaşırttı galiba çok oyun oynayan birisiniz öyle ise şunu bilin ki IPhone'un şarjı oyun konusunda Android'den iki kat hızlı gitmekte. Bir de yurt dışı olduğundan şüphe duyduğunuzu söylemiştiniz, IMEI sorgulama yapsaydınız orada kayıt dışı 15t Pro yazarsa yurt dışı cihazıdır. Aynı zamanda kayıtlı ama farklı bir model yazıyorsa yine aynı şekilde yurt dışı cihazıdır.

Hocam size bir telefoncu olarak söylüyorum eğer iPhone alma gibi bir niyetiniz varsa Pro veya Pro Max almanızı öneriyorum hele ki oyun oynuyorsanız çünkü batarya kapasitesi daha yüksek oluyor, ekran yenileme hızı düz serilerde 60Hz iken Pro ve Max modellerinde 120Hz olmakta (inanın aşırı derecede fark var) ayrıca iPhone ile Android kadar oyun oynamanız önerilmez batarya sağlığının anası ağlar :) 15t Pro konusuna gelince de 5500 mAh size az gelmesi beni şaşırttı galiba çok oyun oynayan birisiniz öyle ise şunu bilin ki IPhone'un şarjı oyun konusunda Android'den iki kat hızlı gitmekte. Bir de yurt dışı olduğundan şüphe duyduğunuzu söylemiştiniz, IMEI sorgulama yapsaydınız orada kayıt dışı 15t Pro yazarsa yurt dışı cihazıdır. Aynı zamanda kayıtlı ama farklı bir model yazıyorsa yine aynı şekilde yurt dışı cihazıdır.
Teşekkür ederim, cihazın şarjının bana az gelmesi anormal diyorsunuz, haklı olabilirsiniz ama gerçekten ilk 2-3 gün şarjı çok hızlı bitiyordu mesela ilk günün gecesi telefonu kullanmadan sabaha kadar %10 luk yaklaşık bir düşüş oldu ve yurtdışı olduğunu şüphelenmemin bir sebebi de kutunun dışında şarj aleti gibi yazıların İngilizce yazması aynı zamanda garanti belgesi de yoktu içinde sadece kullanım kılavuzu vardı.

Hocam temiz bulmak zor

Siz ne önerirsiniz?

S24 kullanıyorum hocam. Ben paramın hakkını alacağım işler yaparım ve herkesin iyiliği içinde bu hamleyi öneririm. S24 yerine iPhone 13 alarak paramı çöp edebilirdim, daha kötü bir kamera, işlemci, batarya, hafıza, dayanıklılık alabilirdim ama bana kimse gelip de telefon almadığı için mantıklı seçimden yanayım. Para kolay kazanılmıyor. Bütçenize uygun Samsung serisi bir telefon dayanıklılık, kamera, hafıza, AI ve özellikler için gayet iyidir. Donanımı daha gelişmiş bir telefon istersen kullanmadım ama Honor ve Xiaomi'nin modellerine de bakabilirsin. Benim önerilerim şunlar olur, tabii detaylıca araştırıp isteğinize göre bakınız, hepsi güzel telefon;

Xiaomi 15T Pro
Samsung Galaxy S25
Vivo X200 FE
Honor Magic7 Pro veya 6 Pro

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
    Yukarı