IPhone 15 alınır mı?

Bütçe
50.000

Kamurannn

Hectopat
Daha fazla  
Fiyatı 47 48 aralarında geziyor ve günlük kullanımımı çıkarmasını istiyorum. Hiç bir türlü oyun oynayan birisi değilim. Isınma problemi var mı? Apple Intelligence ve 120 Hz hiç gerekli değil. Bu fiyata değer mi alınır mı?

Güncel olarak üç buçuk yıldır S21 kullanıyorum. Özellikle ısınma konusunda üzdü. Bataryası da çok hızlı bitiyordu, 5-6 saat ekran süresi anca veriyordu.

Fiyatı 47 48 aralarında geziyor ve günlük kullanımımı çıkarmasını istiyorum. Hiç bir türlü oyun oynayan birisi değilim. Isınma problemi var mı? Apple Intelligence ve 120 Hz hiç gerekli değil. Bu fiyata değer mi alınır mı?

Güncel olarak üç buçuk yıldır S21 kullanıyorum. Özellikle ısınma konusunda üzdü. Bataryası da çok hızlı bitiyordu, 5-6 saat ekran süresi anca veriyordu.
120 Hz gerekli degil diyorsunuz ancak cok fark var. Ben S25 tercih ederdim.

S21 alırken iP11 arasında kalmıştım ve S21'de 120 Hz var dediler. 120 Hz kullanmak çok iyi ama her 2-3 dakikada bir %1 sarj yiyordu ilk gündeki batarya sağlığıyla. Telefon bir de ısınıyordu da ısınınca da taş çatlasın 4 saat ekran süresi veriyordu bana. Sadece 1 2 ay 120 Hz kullandım ve sonrasında 3 yıldır 60 Hz kullanıyorum. O yüzden inan gram umrumda değil kral. PC'de olsa hiç sıkıntı yok. Ama gözleri alışıyor insanın :D
@ircoas

S21 alırken iP11 arasında kalmıştım ve S21'de 120 Hz var dediler. 120 Hz kullanmak çok iyi ama her 2-3 dakikada bir %1 sarj yiyordu ilk gündeki batarya sağlığıyla. Telefon bir de ısınıyordu da ısınınca da taş çatlasın 4 saat ekran süresi veriyordu bana. Sadece 1 2 ay 120 Hz kullandım ve sonrasında 3 yıldır 60 Hz kullanıyorum. O yüzden inan gram umrumda değil kral. PC'de olsa hiç sıkıntı yok. Ama gözleri alışıyor insanın :D
@ircoas
S21 ile çok fark var aralarında. Yinede siz bilirsiniz.

1.5 yıldır iPhone 15 kullanıyorum. Bence Apple'ın çıkardığı en ilginç modellerden biri. Cihazı online satın alan arkadaşım ciddi bir ısınma sorunu yaşıyor. Ancak ben bazen şarjda kullanmama rağmen çok az ısınıyor. İkimiz de benzer şekilde kullanıyoruz.

Hocam bana bir aydınlatma yaşatsan daha iyi olacak, şöyle bir fark var şöyle olur gibisinden. Ne gibi farklardan bahsediyoruz, örneğin S25 ve iP15 açısından?
@ircoas

Bendeki şansta ısınana denk geliriz :D Alırsam mağazadan almayı düşünüyorum
@mdelen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı