iPhone 15 alınır mı?

• Konuyu başlatan Pledo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 196
Bütçe
50000

Pledo

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Hocalarım selam. Bütçe şu anlık 50 bin olarak düşünüyorum. Şimdi şöyle bir şey var, ben yıllarca Android kullandım. Bu bütçeye de aslında S24FE, S24 veya S25FE almak daha mantıklı geliyor. Fakat yakın arkadaş ve kuzenim iPhone 13 kullandığı için ve kameralarını çok beğendiğim için, günlük kullanımlarında da memnun kaldıklarını bildiğim için iPhone istiyorum. IPhone'a çok karşı çıkan bir insandım ama heves ettim.

iPhone 15 alınır mı? kullanıcı yorumu, tavsiyesi benim için çok önemli. Şu an A35 model telefonum var ve kendi kamerasıyla fotoğraf çekmiyorum. Ama geçen gün 13 kamerası o kadar güzel geldi ki bir günde üç story attım. Bu biraz da beni sosyal medyaya bağlar diye düşünüyorum.

Benim için önemli olan şu an iPhone 15 alınır mı? iPhone 13 Pro falan biraz fazla kaçıyor keşke 60 bin civarı olsaydı da onu düşünseydim. Bunun haricinde gerçekten kardeşim iPhone yerine şu Samsung'larda bunlar var, S25FE yerine S24FE al daha iyi gibi şeyleri de söylerseniz çok sevinirim.

Bence o fiyata alınmaz, 2.el 13 alabilirsin uygun fiyata 2-3 sene kullanırsın. iPhone 17 bakabilirsin. Ya da 16e önereceğim çünkü hem daha ucuz hem de daha mantıklı ve uzun ömürlü bir cihaz 15'e göre. 17e çıkacak sanırım fiyatının artmayacağı söyleniyor istiyorsan onu da bekleyebilirsin.

Hocalarım selam. Bütçe şu anlık 50 bin olarak düşünüyorum. Şimdi şöyle bir şey var, ben yıllarca Android kullandım. Bu bütçeye de aslında S24FE, S24 veya S25FE almak daha mantıklı geliyor. Fakat yakın arkadaş ve kuzenim iPhone 13 kullandığı için ve kameralarını çok beğendiğim için, günlük kullanımlarında da memnun kaldıklarını bildiğim için iPhone istiyorum. IPhone'a çok karşı çıkan bir insandım ama heves ettim.

iPhone 15 alınır mı? kullanıcı yorumu, tavsiyesi benim için çok önemli. Şu an A35 model telefonum var ve kendi kamerasıyla fotoğraf çekmiyorum. Ama geçen gün 13 kamerası o kadar güzel geldi ki bir günde üç story attım. Bu biraz da beni sosyal medyaya bağlar diye düşünüyorum.

Benim için önemli olan şu an iPhone 15 alınır mı? iPhone 13 Pro falan biraz fazla kaçıyor keşke 60 bin civarı olsaydı da onu düşünseydim. Bunun haricinde gerçekten kardeşim iPhone yerine şu Samsung'larda bunlar var, S25FE yerine S24FE al daha iyi gibi şeyleri de söylerseniz çok sevinirim.

13-14-15 neredeyse aynı bence üstüne biraz daha ekleyip 17 al çünkü 120Hz kameralar vs daha iyi.

Ya da 17e yi bekleyebilirsin uygun fiyatlı olacağını düşünüyorum çok da uygun olmazda özellikleri uyarsa onu alırsın.

S25 FE'den ziyade bir opsiyon da S25 Edge olur ama batarya yönünde ciddi bir sıkıntı mevcut. 3900 mAh bir bataryası mevcut. Ama gerek performans(Snapdragon 8 Elite), gerek ekran yönünde(QHD+) ve daha sayabileceğim şekilde S25 Edge daha iyi bir seçenek olur. Keza iPhone 13'ten de daha güncel, daha performanslı ve daha iyi bir seçenek olabilir tahminimce.

Ya da 16e önereceğim çünkü hem daha ucuz hem de daha mantıklı ve uzun ömürlü bir cihaz 15'e göre
Hocam 16e hoş gelmiyor gözüme teşekkür ederim.
Bence o fiyata alınmaz, 2.el 13 alabilirsin uygun fiyata 2-3 sene kullanırsın.
Buna da bakacağım mantıklı geldi.
13-14-15 neredeyse aynı bence üstüne biraz daha ekleyip 17 al çünkü 120Hz kameralar vs daha iyi.
Hocam arada 30 bin gibi bir fark var. O fiyatı veremem şuan malesef. Teşekkür ederim.
S25 FE'den ziyade bir opsiyon da S25 Edge olur ama batarya yönünde ciddi bi sıkıntı mevcut. 3900 mAh bir bataryası mevcut. ama gerek performans(Snapdragon 8 Elite), gerek ekran yönünde(QHD+) ve daha sayabileceğim şekilde S25 edge daha iyi bir seçenek olur. Keza İphone 13 den de daha güncel, daha performanslı ve daha iyi bi seçenek olabilir tahminimce.
Anladım hocam. Peki 15'i aldığımda pişman olurum hissi olur mu?

Hocam 16e hoş gelmiyor gözüme teşekkür ederim.

Buna da bakacağım mantıklı geldi.

Hocam arada 30 bin gibi bir fark var. O fiyatı veremem şu an maalesef. Teşekkür ederim.

Anladım hocam. Peki 15'i aldığımda pişman olurum hissi olur mu?

17e uygun fiyata çıkarsa olursun, evet, 17E'yi bekle.

4 veya 5 Mart'ta tanıtılacak sanırım, Mart'ın 2. haftası alırsın yani 3 hafta sonra falan.
O zaman bekleyelim hocam tarih çok yakınmış teşekkür ederim. İphone 13'ü ikinci el 25-30 piyasası gözüküyor. O da mantıklı geldi aslında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı