iPhone 15 alınır mı?

• Konuyu başlatan Pledo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 199
Bütçe
50000
İnşallah hocam. 17E'nin kamerası tek kamera mı olur sizce?

Üç beşin lafı olmaz hocam. Pişman etmesin yeter.

Evet, tek kamera olacak, dinamik ada gelecek ve ön kamerada iyileştirme ( iPhone 17 ile aynı kamera ), yeni işlemci, 60Hz devam ve birkaç iyileştirme modem, MagSafe vs.

Evet, tek kamera olacak, dinamik ada gelecek ve ön kamerada iyileştirme ( iPhone 17 ile aynı kamera ), yeni işlemci, 60Hz devam ve birkaç iyileştirme modem, MagSafe vs.
Anladım. Çıktığında haberleşelim hocam size de uygunsa. Merak ediyorum bende.

İnşallah hocam. 17E'nin kamerası tek kamera mı olur sizce?

Üç beşin lafı olmaz hocam. Pişman etmesin yeter.

Tek olur, ekran 60Hz olur. Çentiği kaldıracaklar diyorlar. 15'in kasasını kullanırlar büyük ihtimal. 14'ün ekstra parçaları ve 17'nin kırpılmış işlemcisini koyarlar diye düşünüyorum. Bir de kamera 17'den alırlar.

Tek olur, ekran 60Hz olur. Çentiği kaldıracaklar diyorlar. 15'in kasasını kullanırlar büyük ihtimal. 14'ün ekstra parçaları ve 17'nin kırpılmış işlemcisini koyarlar diye düşünüyorum. Bir de kamera 17'den alırlar.
Anladım teşekkür ederim. Beklemedeyim hocam.

Ikinci el 16e ilanlarına da bakacagim. Dediğim gibi aslinda kamera kısmı hoşuma gitmiyor ama yine de değerlendiririm.

Yani cihaz daha iyi bir cihaz 13'ten, sadece kozmetik olarak benziyorlar, cihazın içi 16 ile aynı dışı 13 ile. Bence en mantıklı cihaz 2.el 16e. Ya da direk 17 almak. Bunlar haricinde S25FE de değerlendirilebilir.

Yani şimdi 17e gelince minimum 55'e falan gelecek 2.el garantili 16e 31'e falan varken mantıksız, bence bütçe yükseltip 17'de alabilirsiniz ama bütçe yükselmiyorsa ben arada verilen paranın değeceği bir şey görmüyorum 16e 30'a varken.

Son düzenleme:
Düz S25 alın. Oda arkadaşımda iPhone 15 var ve onu elime aldığımda gerçekten S25'ime göre çok geride. Normal kullanımda 1.5 gün batarya çıkıyor. 3X optik Zoom ile birlikte harika fotoğraflar çekebiliyorum. Akıcılık konusunda da harika. Sorunuz olursa cevaplarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı