iPhone 15 kasıyor

• Konuyu başlatan szep
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 92
  • Görüntüleme 15.093
Öncelikle kasıyor mu ya da çok mu takıntı yaptım emin değilim, belki de psikolojiktir.
Ama gerçekten bazen telefon akıcı bazen kasıyor geliyor gözüme.
Ayrıca ekran kaydında kastığının görünmemesi gibi bir durum olabilir mi?
60GB'dan fazla boş yer var.
Bir defa cihazı ayarlardan sıfırladım Android telefonumdaki veriyi aktarmak için kurulum ekranına ulaşayım diye.
Arka planda uygulama yenileme kapalı.
Oyunlarda falan da kasmıyor. Sadece arayüz ve uygulama açılış kapatışlarında.
1- sizce videoda kasma var mı? Veya kasıyor olma ihtimali var mı? Takıntı yapmış olabilir miyim?
2- kasıyorsa ne yapmalıyım? İade edemem veya Apple servisine veremem Max telefoncuya götürebilirim.
3-arayüzdeki FPS'i görüntüleyebilmem için bir uygulama vs. var mı?
4-güncelleme beklesem çözülür mü? Genel bir sorun olabilir mi? Sürümüm 17.2.1

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam videolarda bir anormallik göremedim neyi anlatmayı çalıştınız onu da anlamadım fakat kendi cihazımdan örnek vereyim: Benim 14 Pro cihazımda mesela müzik açıyorum uygulamadan çıkınca yukarıya çentiğe doğru animasyon oluyor ya işte o bazen yukarıya kasarak gidiyor bir FPS düşüklüğü oluyor. Eğer bunlar gibi arayüzdeki sorunlardan bahsediyorsanız aynısı bende de var sanırım tek çözüm güncelleme beklemek.

Hocam videolarda bir anormallik göremedim neyi anlatmayı çalıştınız onu da anlamadım fakat kendi cihazımdan örnek vereyim: Benim 14 Pro cihazımda mesela müzik açıyorum uygulamadan çıkınca yukarıya çentiğe doğru animasyon oluyor ya işte o bazen yukarıya kasarak gidiyor bir FPS düşüklüğü oluyor. Eğer bunlar gibi arayüzdeki sorunlardan bahsediyorsanız aynısı bende de var sanırım tek çözüm güncelleme beklemek.
evet hocam. bir de arayüzde kaydırırken kasıyordu şuan düzeldi çok nadiren oluyor. müzik açarken çentik kasması halen oluyor

Defalarca temiz kurulum yaptım hocam düzelmedi. Zaten yeni cihazlara hiç aktarmadım. Teşekkürler.

Bende 15 Pro Max'i temiz kurulum ile kurdum fakat ICloud'dan bazı verileri aktardığı için işe yaramıyor gibi oluyor. Ya farklı temiz bir Apple hesabı ile kuracağız ya da gereken ayarları yapıp denemek gerek.

Yani Android'den geçip hiçbir dosya aktarmadınız mı?

Hiçbir dosya aktarmadim.

Ek olarak internette arastirdim Reddit'te bircok kisinin bu sorunla cebellestigini gordum. Telefonu yeniden baslatmak, sifirlamak ve bazi klavye ozelliklerini devre disi birakmayi denemisler fakat herhangi bir cozume ulasamamislar. Umarim guncelleme ile sorunu cozebilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı