Hocam ben de aynı şekilde. Denemediğim şey kalmadı. Apple Discussions'ta Reddit'de yüzlerce kişi yaşamış aynı şeyi ama bir tanecik çözüm yok. Bu arada umut etme hocam, iOS 17.1.1'den beri böyle. Düzelmeyecek anladım artık.
Hocam bizim evde birkaç kişi iPhone kullanıyor, hepsi de 14 ve 15 serisi. Onların telefonunu elime alınca 60Hz'den 120'ye geçmiş gibi oluyorum, oysa benimki de 120. Ana ekranda, sosyal medyada ekranı kaydırırken, klavyeyi kullanırken, dinamik ada animasyonlarında bir sürü takılma-kasma yaşıyorum.
Telefonu aldığımdan beri gelen tüm güncellemeleri anında kurdum. Betalar dahil. DFU modda sıfırladım, recovery yaptım. Reddit'deki önerileri denedim. Düzelecek gibi değil.
iPhone 14 Pro Max kullanıyorum cihazı yeni aldım iPhone 13'ten yedekleme ile geçtim cihaz aşırı kasıyor sabit 120 vermiyor ınstagram‘da kaydırırken bile ısınıyor kasıyor pilim uzun süreler gidiyor ama telefon çok kasıyor telefonu sifirladim yeni bir iCloud hesabına girdim orada denedim yine aynı kasıyor. Bir çözüm bulabildiniz mi hocam?
Hayır onu yapmadım cihazı sifirladim sonra yeni bir iCloud hesabı açtım yeni bir cihaz kurar gibi o şekilde iki gün kullandım ama aynıydı hiçbir fark yoktu sonrasında tekrar sıfırlayıp bilgisayardaki yedeği geri yükledimCihazı kurtarma moduna alıp sıfırlayarak yazılım güncelleme yapmayı denediniz mi? Yani yedek yüklemeden sıfırdan.
Hayır onu yapmadım cihazı sifirladim sonra yeni bir iCloud hesabı açtım yeni bir cihaz kurar gibi o şekilde iki gün kullandım ama aynıydı hiçbir fark yoktu sonrasında tekrar sıfırlayıp bilgisayardaki yedeği geri yükledim.
Dediğim yöntemi deneyin bir de.
14 pro max'te son guncellemeden sonra cogu kisi boyle diyor ama sorun yasayamayanlar da var.iPhone 14 Pro Max kullanıyorum cihazı yeni aldım iPhone 13'ten yedekleme ile geçtim cihaz aşırı kasıyor sabit 120 vermiyor Instagram‘da kaydırırken bile ısınıyor kasıyor pilim uzun süreler gidiyor ama telefon çok kasıyor telefonu sifirladim yeni bir iCloud hesabına girdim orada denedim yine aynı kasıyor. Bir çözüm bulabildiniz mi hocam?
Cihazı DFU moda aldım ITunes'a aldım ama cihaz son sürümünde olduğu için yeni güncelleme bulunamadı diyor.
Cevabimi yukarida. Gormeniz icin alintiliyorum.iPhone 14 Pro Max kullanıyorum cihazı yeni aldım iPhone 13'ten yedekleme ile geçtim cihaz aşırı kasıyor sabit 120 vermiyor Instagram‘da kaydırırken bile ısınıyor kasıyor pilim uzun süreler gidiyor ama telefon çok kasıyor telefonu sifirladim yeni bir iCloud hesabına girdim orada denedim yine aynı kasıyor. Bir çözüm bulabildiniz mi hocam?
Çok ilginç. Bazı kişilerde stabilken, bazılarında değil.Buradaki hiç bir çözüm yolunu denemeyin, boşuna uğraşırsınız. Bu sorunun çözümü yok. Birden çok 14 Pro Max kullandım ve kullanmaktayım.
Cevabimi yukarida. Gormeniz icin alintiliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.