iPhone 15 kasıyor

• Konuyu başlatan szep
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 92
  • Görüntüleme 15.088
Hocam ben de aynı şekilde. Denemediğim şey kalmadı. Apple Discussions'ta Reddit'de yüzlerce kişi yaşamış aynı şeyi ama bir tanecik çözüm yok. Bu arada umut etme hocam, iOS 17.1.1'den beri böyle. Düzelmeyecek anladım artık.

Hocam bizim evde birkaç kişi iPhone kullanıyor, hepsi de 14 ve 15 serisi. Onların telefonunu elime alınca 60Hz'den 120'ye geçmiş gibi oluyorum, oysa benimki de 120. Ana ekranda, sosyal medyada ekranı kaydırırken, klavyeyi kullanırken, dinamik ada animasyonlarında bir sürü takılma-kasma yaşıyorum.

Telefonu aldığımdan beri gelen tüm güncellemeleri anında kurdum. Betalar dahil. DFU modda sıfırladım, recovery yaptım. Reddit'deki önerileri denedim. Düzelecek gibi değil.

iPhone 14 Pro Max kullanıyorum cihazı yeni aldım iPhone 13'ten yedekleme ile geçtim cihaz aşırı kasıyor sabit 120 vermiyor Instagram‘da kaydırırken bile ısınıyor kasıyor pilim uzun süreler gidiyor ama telefon çok kasıyor telefonu sifirladim yeni bir iCloud hesabına girdim orada denedim yine aynı kasıyor. Bir çözüm bulabildiniz mi hocam?

iPhone 14 Pro Max kullanıyorum cihazı yeni aldım iPhone 13'ten yedekleme ile geçtim cihaz aşırı kasıyor sabit 120 vermiyor ınstagram‘da kaydırırken bile ısınıyor kasıyor pilim uzun süreler gidiyor ama telefon çok kasıyor telefonu sifirladim yeni bir iCloud hesabına girdim orada denedim yine aynı kasıyor. Bir çözüm bulabildiniz mi hocam?

Cihazı kurtarma moduna alıp sıfırlayarak yazılım güncelleme yapmayı denediniz mi? Yani yedek yüklemeden sıfırdan.

Cihazı kurtarma moduna alıp sıfırlayarak yazılım güncelleme yapmayı denediniz mi? Yani yedek yüklemeden sıfırdan.
Hayır onu yapmadım cihazı sifirladim sonra yeni bir iCloud hesabı açtım yeni bir cihaz kurar gibi o şekilde iki gün kullandım ama aynıydı hiçbir fark yoktu sonrasında tekrar sıfırlayıp bilgisayardaki yedeği geri yükledim

iPhone 14 Pro Max kullanıyorum cihazı yeni aldım iPhone 13'ten yedekleme ile geçtim cihaz aşırı kasıyor sabit 120 vermiyor Instagram‘da kaydırırken bile ısınıyor kasıyor pilim uzun süreler gidiyor ama telefon çok kasıyor telefonu sifirladim yeni bir iCloud hesabına girdim orada denedim yine aynı kasıyor. Bir çözüm bulabildiniz mi hocam?
14 pro max'te son guncellemeden sonra cogu kisi boyle diyor ama sorun yasayamayanlar da var.

Cihazı DFU moda aldım ITunes'a aldım ama cihaz son sürümünde olduğu için yeni güncelleme bulunamadı diyor.

Önce cihazı DFU moduna alın. Bu modelden modele değişebilir. Yeni nesil cihazlarda telefon açık iken önce ses açma sonra ses kısma tuşuna(bu tam tersi de olabilir) basıp hemen ardından güç tuşuna Apple logosu gelene kadar basılı tutun ve logoyu görünce bırakın. IPhone'u geri yükleye bas ipsw dosyası inecek. Sonra inen ipsw dosyasını cihaz DFU modunda iken Shift tuşuna basılı tutarak ya da direkt geri yükle tuşuna basıp ipsw dosyasını seçin. Cihaz sıfırlanıp en son sürüme güncellenmiş olacak. Cihaz kurulumu sırasında da yedek geri yükleme seçeneğini seç. Tabii bunları yapmadan önce tüm yedeklerinizi aldığınızdan emin olun. İpsw dosyası da "C:\Users\[ adınız ]\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone yazılım güncellemeleri" kısmında olması lazım.

Buradaki hiç bir çözüm yolunu denemeyin, boşuna uğraşırsınız. Bu sorunun çözümü yok. Birden çok 14 Pro Max kullandım ve kullanmaktayım.

Cevabimi yukarida. Gormeniz icin alintiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı