El Auria
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Kiralamak çok saçma bir şey telefon için. Aylık vereceğiniz parayı biriktirseniz biraz da krediye yatsaniz 13 alırsınızMerhaba,
iPhone 11 cihazımı değiştirmek istiyorum ve iPhone 15 gözüme çarptı. Bugün MediaMarkt'ta kiralama reklamını gördüm ve biraz araştırmak istedim bu siteyi buldum. Sizce kiralamak mantıklı mı yakınlarında kiralayan oldu mu?
Eki Görüntüle 2472952
Merhaba,
iPhone 11 cihazımı değiştirmek istiyorum ve iPhone 15 gözüme çarptı. Bugün MediaMarkt'ta kiralama reklamını gördüm ve biraz araştırmak istedim bu siteyi buldum. Sizce kiralamak mantıklı mı yakınlarında kiralayan oldu mu?
Eki Görüntüle 2472952
Kiralayıp ne yapacaksınız hocam, VDS değil ki bu, telefon kiralandığını ilk kez duyuyorum. Bunun bir ton özel hayatı var cart curt. Eğer dümdüz kullanmak içinse kiralamak bana çok da mantıklı gelmiyor açıkçası.
Hayır normal kiralama. Kiraladigin süre boyunca ödenecek miktar o.Kiralamadan kasıt taksit gibi bir şey olabilir mi, aylık ödenecek tutar yazıyor çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.