iPhone 15 kiralamak mantıklı mı?

Bütçe
50.000

El Auria

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,
iPhone 11 cihazımı değiştirmek istiyorum ve iPhone 15 gözüme çarptı. Bugün MediaMarkt'ta kiralama reklamını gördüm ve biraz araştırmak istedim bu siteyi buldum. Sizce kiralamak mantıklı mı yakınlarında kiralayan oldu mu?

1745012899532.png

Dosya Ekleri

• 1745012855175.png
    1745012855175.png
    311 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba,
iPhone 11 cihazımı değiştirmek istiyorum ve iPhone 15 gözüme çarptı. Bugün MediaMarkt'ta kiralama reklamını gördüm ve biraz araştırmak istedim bu siteyi buldum. Sizce kiralamak mantıklı mı yakınlarında kiralayan oldu mu?

Eki Görüntüle 2472952
Kiralamak çok saçma bir şey telefon için. Aylık vereceğiniz parayı biriktirseniz biraz da krediye yatsaniz 13 alırsınız

Merhaba,

Eki Görüntüle 2472952

Eğer alabiliyorsanız, varsa Pro serilerine yönelmeniz daha iyi olur.

Kiralayıp ne yapacaksınız hocam, VDS değil ki bu, telefon kiralandığını ilk kez duyuyorum. Bunun bir ton özel hayatı var cart curt. Eğer dümdüz kullanmak içinse kiralamak bana çok da mantıklı gelmiyor açıkçası.

Kiralayıp ne yapacaksınız hocam, VDS değil ki bu, telefon kiralandığını ilk kez duyuyorum. Bunun bir ton özel hayatı var cart curt. Eğer dümdüz kullanmak içinse kiralamak bana çok da mantıklı gelmiyor açıkçası.

Kiralamadan kasıt taksit gibi bir şey olabilir mi, aylık ödenecek tutar yazıyor çünkü.

Ben mantıklı bulmuyorum. Alacak param yoksa gidip en ucuz Android telefonu kullanırım yine de telefon kiralamam.

Kiralamadan kasıt taksit gibi bir şey olabilir mi, aylık ödenecek tutar yazıyor çünkü.
Hayır normal kiralama. Kiraladigin süre boyunca ödenecek miktar o.

Mantıksız, zaten 24 ay kiralamak bir iPhone 15 parası yapıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00