iPhone 15 pil sağlığı için en iyi iOS sürümü hangisi?

Furkan_001

Decipat
Cihaz şu an 17.4.1 sürümünde yani ilk kutudan çıktığı sürüm yani. Şu an iki tane güncelleme görünüyor biri iOS 18.7.1 diğeri ise iOS 26.
Cihaz 200 devirde 99a düştü. Şu an 236 devir ile 96'da sanki biraz düşüşü hızlanmış gibi. Sizce güncelleme yapmak durumu düzeltir mi? 99'dan 96ya 36devirde düştü bu normal mi ne düşünüyorsunuz? Telefon bu kullan geç falan demeyin. Her şeyin farkındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihaz şu an 17.4.1 sürümünde yani ilk kutudan çıktığı sürüm yani. Şu an iki tane güncelleme görünüyor biri iOS 18.7.1 diğeri ise iOS 26.
Cihaz 200 devirde 99a düştü. Şu an 236 devir ile 96'da sanki biraz düşüşü hızlanmış gibi. Sizce güncelleme yapmak durumu düzeltir mi? 99'dan 96ya 36devirde düştü bu normal mi ne düşünüyorsunuz? Telefon bu kullan geç falan demeyin. Her şeyin farkındayım.

200 devir olmuş 36 devirde %3 düşmesi normal.

IOS 18'e yüklemeni öneririm, artık stabil ve sorunlarından arınmış son sürüm oldu, pil konusunda çok sıkıntı çıkarmaz. IOS 26 ise daha çok yeni, seni cezbeden veya hayati öneme sahip bir özellik olduğunu sanmıyorum. Ben şahsen bu şekilde yapıyorum, her yeni IOS versiyonu çıktığında bir öncekinin en sonuna yüklüyorum bu zamana kadar da bir sorun yaşamadım.

Evet normal piller sürekli aynı sağlıkta kalamaz. Böyle sağlık düşmesi konularını forumda oldukça fazla bir biçimde görebilirsiniz.

iOS 26 kullanıyorum iPhone 16 Pro 192 devirde pil sagligi hala 100%

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı