iPhone 15 aldım. Bazıları pişmanlık diyor, pişmanlık mı?
iPhone 15 aldım. Bazıları pişmanlık diyor, pişmanlık mı?
60 Hz ekranı harici çağımıza uygun bir telefon. Sıfır mı aldınız? Bütçenizi bilmediğimden yorum yapamıyorum ancak sıfır 15 yerine 2. el 14 Pro daha iyi olabilirdi. Artık zaten almışsınız, hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın hocam.iPhone 15 aldım. Bazıları pişmanlık diyor, pişmanlık mı?
Evet sıfır eyvallah teşekkür ediyorum.60 Hz ekranı harici çağımıza uygun bir telefon. Sıfır mı aldınız? Bütçenizi bilmediğimden yorum yapamıyorum ancak sıfır 15 yerine 2. el 14 Pro daha iyi olabilirdi. Artık zaten almışsınız, hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın hocam.
Aldım artık gidip iade edemem.Ben 14 Pro Max kullanıyorum ve evet, iPhone 15 pişmanlık. Çağ dışı 60 Hertz, yapay zeka özelliklerinin hiçbiri yok. Bu fiyata bu kadar eksik hissettiren bir cihaz olabilir mi ya... 14 Pro Max bile yapay zeka özelliklerinin hiçbirini almadığı için gözümden düştü ki öyle aman aman bir olayı yok yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.