iPhone 15 Pro 256 GB alınır mı?

54 bin o cihaz için güzel fiyat, kırık veya değişmiş parça gibi durum yoksa alın.

Hocam kırık değişen yok ama köşelerdeki çizikler derin belli oluyor kılıfsız kullanmış telefonu
Her köşesinde 2 çizik falan var telefonun titanyum çerçevenin kozmetikten dolayı moralim bozuldu ama gene de fiyatta 10.000 TL falan ucuza geliyor.

Cizikleri sorun etmeyecekseniz mantikli duruyor.

Titanyum çerçevelerde 4 köşedede çizikler derin belli oluyor kılıfsız kullanmış telefonu.
Her köşesinde 2 çizik falan var telefonun kozmetikten dolayı moralim bozuldu ama gene de fiyatta 10.000 TL falan ucuza geliyor.

İleride satarkende sıkıntıya sokar değil mi beni.

@Sencrom evet satarken sokar. Siz kilifla kullanirken belli olmasa bile ileride para amaciyla kullanacaksaniz mantikli olmaz maalesef.

Hocam aynen dediğiniz gibi ama şu anki mesela 10k daha ucuza alacağım piyasa fiyatından alırsam.

İlerdede bu noktada en baba bu kadar zarar etmiş olmam mı yani nötrleyebilir mi bu durumu.
3-4 yıl sonra.

54'e kadar düşüyorsa iyi.

Düşecek hocam bana bıraktı fiyatı hatta belki 53 de olur ama kozmetik açıdan 10/4 belki 5'dir.

Fiyat gayet iyi.

Hocam 7-8 tane çizik çerçevede artı olarak arka kameradada 2 kamerasının yuvarlak çerçevesinde derin çizikler vardı ileride satarken vs gene sıkıntı yaşar mıyım?

Düşecek hocam bana bıraktı fiyatı hatta belki 53 de olur ama kozmetik açıdan 10/4 belki 5'dir.

Hocam 7-8 tane çizik çerçevede artı olarak arka kameradada 2 kamerasının yuvarlak çerçevesinde derin çizikler vardı ileride satarken vs gene sıkıntı yaşar mıyım?
Kamerada o kadar çizik varsa ben almam.

Yine minimum 50'ye gider diye düşünüyorum.

Kamerada o kadar çizik varsa ben almam.

Hocam uzaktan belli olmuyor böyle dibinden bakınca belli oluyor başta ben toz sandım silince geçmeyince anladım çervelerdeki gibi yoktu ama dikkatli bakınca belli oluyor.

Yine minimum 50'ye gider diye düşünüyorum.
50 ye gider hocam değişen yok kırığı yok 18 ay garantisi var %97 pil sağlığı var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı