iPhone 15 Pro Max panic Full hatası nedir?

Verdiğiniz iki siteye de baktım ve seri numarasını indi yazdım orijinal olduğunu gördüm ürünün hem Apple sitesinde hem de diğer sitede cihaz gözüküyor sıkıntı yok. Apple desteğe ne yazmam lazım yani ne yapmam lazım uzaktan yazılım atabilirler mi?


Ürün orijinal apple sitesinden seri numarasını yazdığımda ürün çıkıyor garantisini falan gösteriyor yurt dışı Avrupa ürün olduğu için 1 yıl garantisi var gösteriyor
Hocam cihazınızın Kernel modülünden kaynaklı bir fabrika hatası olduğunu belirtin
 
Sıkıntı olmaz hocam. Zaten olay yazılımsal, en kötü FPPRO gibi bir harici servise gönderirsiniz.
Tamamdır teşekkür ederim Şöyle bir şeyde var soruyorum yani ben şimdi Yeni güncelledim telefonu ve telefonu alalı hiç telefonu full kapatıp bekleyip geri açmamıştım şimdi full kapatıp 15 dakka bekledim geri açtım ve tüm uygulamaları güncelledim acaba bir daha yapacak mı beklemelimiyim?
 
Telefonu yeni aldım. Aldıktan 2 ay sonra tam kilit ekranında Face ID beni görecekken bende parola yazmaya çalıştığımda kapandı ama SIM şifresi istemeden açıldı, yani reset attı. Hatalara baktım panic Full hatası yazıyordu. 13 gün geçti aradan şimdi 2. kez aynı şekil tam Face ID okurken bende şifreyi yazmaya çalıştım yine kapandı kendi kendine açıldı SIM kartı şifresi istemedi ne sıkıntı olabilir.
Merhabalar aynı sorun bende de oluştu. 1 hafta oldu 15 pro max aldım ama durduk yere reset atıyor telefon çözümünü buldun mu ?

Merhaba. Genelde yurt dışı ürünlerde oluşur. Telefonun çakma olması veya fabrika hatası olması muhtemel. Aldığınız yere başvurmanız gerek.

(Biraz incelendiğinde hatanın Kernel kısmında oluştuğu anlaşılıyor)
Aynı durum bende de var sorunun tam olarak çözümü nedir acil ..
 

Dosya Ekleri

  • IMG_0020.png
    IMG_0020.png
    111,4 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_0029.png
    IMG_0029.png
    140,3 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
Merhaba aynı sorun bende de oluştu. 1 hafta oldu 15 Pro Max aldım ama durduk yere reset atıyor telefon çözümünü buldun mu?

Aynı durum bende de var sorunun tam olarak çözümü nedir acil.

Tam olarak çözümünü bilmiyorum hocam. Büyük ihtimalle de yoktur. Kernel hatası iOS işletim sistemi kodlarında bir hata olduğunu gösteriyor.
 

Geri
Yukarı