iPhone 15 Pro vs 16 Pro

noyy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Amerika'dan iPhone 16 Pro veya 15 Pro almayı düşünüyorum, siz hangisi önerirsiniz? Peki aldıktan sonra kullanım konusunda ne yapmalıyım veya nasıl kullanmalıyım? Bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim. Almışken de yeni model almak istiyorum, o yüzden bu modelleri tercih ettim.

Arkadaşlar merhaba Amerika'dan iPhone 16 Pro veya 15 Pro almayı düşünüyorum, siz hangisi önerirsiniz? Peki aldıktan sonra kullanım konusunda ne yapmalıyım veya nasıl kullanmalıyım? Bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim. Almışken de yeni model almak istiyorum, o yüzden bu modelleri tercih ettim.
16 Pro tabii ki, yeni iç dizaynından dolayı soğutma açısından bayağı etkisi var.

Aralarinda fiyat ne kadar fark ediyor bilmiyorum ama iPhone 16 Pro aldim, su yeni kamera buton zimbirtisini kullanmiyorum bile.

Alabiliyorsanız 16 Pro alın. 4+4 ay normal bir şekilde kullanabiliyorsunuz kalan 4 ay da farklı bir telefon veya eski bir iPhone alıp iCloud eşleme ile aramaları 16 Pro'ya yönlendirebiliyorsunuz sanırım.

Aralarinda fiyat ne kadar fark ediyor bilmiyorum ama iPhone 16 Pro aldim, su yeni kamera buton zimbirtisini kullanmiyorum bile.

Peki çift simlimi yoksa 1'e simli mi?

16 Pro. 15 serisi Apple'in en kotu telefon serilerinden biriydi.

Maksat yeni nesil bir telefon kullanmak 18 yıldır Android kullanıyorum hayatımda da ilk defa yurt dışına çıkacağım gitmişkende güzel bir şey alayım diye o modeli tercih ettim

Alabiliyorsanız 16 Pro alın. 4+4 ay normal bir şekilde kullanabiliyorsunuz kalan 4 ay da farklı bir telefon veya eski bir iPhone alıp iCloud eşleme ile aramaları 16 Pro'ya yönlendirebiliyorsunuz sanırım.

Hocam peki hattı ilk taktığımızda kaç ay kulalnıyoruz?

Peki çift simlimi yoksa 1'e simli mi?
Ben Turkiye'den aldim. Cift simli degil. Belki de cift simlidir bilmiyorum vallahi :)
En arti tarafi neredeyse cerceve yok olmus. Ikisinden birini alma sansina sahipseniz en yenisini almanizi oneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı