iPhone 15 serisi boya atması

Birkaç yerde goruyorum yok renk atiyor yok hemen kırıldı vs. İnsanin normal olarak akli karışıyor.

Ben yurt dışından aldığım için uyguna geldi. Ama uyguna geldiği halde bile düşündüm alırken çünkü kötü yorumlar beni de etkiledi. Ama şu an hiç endişem yok gayet de memnunum. İyi ki de almışım diyorum. Umarım senin de gönlünce olur dostum.

Ben yurt dışından aldığım için uyguna geldi. Ama uyguna geldiği halde bile düşündüm alırken çünkü kötü yorumlar beni de etkiledi. Ama şu an hiç endişem yok gayet de memnunum. İyi ki de almışım diyorum. Umarım senin de gönlünce olur dostum.

Cok teşekkür ederim sizce Pro mu Max mi?

Birkaç hafta icinde iPhone 15 Pro'ya da Pro Max almayı dusunuyorum. Renk atması gibi sorunlar yaşanıyormuş sizin dusunceleriniz nedir? Yasayan oldu mu?

Dostum ona bakarsan, yazılımsal donanımsal sorun yaşayanlarda var her telefonda. Böyle düşünmeyin, 12, 13, şu an 14 Plus kullanıyorum. 12 de çok yaşayan gördüm ben yaşamadım, 13 de şarj giriş kısmında yaşadım oda sanırım karanlıkta takmaya çalışırken benden kaynaklı çizerek yaptım ve 14 Plus'ta da kamera kısmında noktadan daha küçük 2 kısım da var oda kılıfsız kullandığımdan oldu büyük ihtimalle. Alın kılıfsız kullanmayın bu kadar, ben de kılıfsız kullanmayı sevdiğim için artık o keyfi sadece evde yaşıyorum.

Bazı kıskanç Apple haterları ve Android fan boyları tarafından insanları Apple'dan soğutma amaçlı ortaya atılmış bir yalan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok teşekkür ederim sizce Pro mu Max mi?

Önce ki telefonumun boyutu Pro Max ile aynı olduğu için tercih ettim ve elime büyük gelmiyor. Ama asıl tercih sebebim Pro Max batarya konusunda %30 kadar daha önde olması benim için yeterliydi. Açıkçası Pro Max tercih ettiğim için çok memnunum. 6 inç bir telefonu eline alıp bu bana büyük değil diyorsan düşünmeden Pro Max alabilirsin.

Samsung S23U serisi çıktığındada ekranda kıl var falan diye 50 tane haber vardı. 2 aya bitti hepsi. Marka nefreti var insanlarda anlamadığım şekilde S10 plus iPhone 15 Pro Maxten iyi diyeni gördü bu gözler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı