iPhone 15 ucuzlar mı?

Vallahi direkt iPhone 14 Pro alirim. Cip ayni her şey ayni. Ekstradan bir kameram olur. Dynamic Island'i cok begeniyorum, oyle bir şey olursa direkt kaparim.

Aynen hocam Apple güncelledi fiyatları ama bizim esnaf ne zamana günceller orası sıkıntı. Ama ben riski göze alıp 14 Pro fiyatlarının da iPhone 13 gibi düşmesini bekleyeceğim. (Keşke 14 Pro modelini Apple kendisi satıyor olsaydı beklemezdik).

14 Pro resmi siteden kaldırıldı net fiyat yok.
Hocam sitede olsaydı o da düşerdi, düşmesi gerekirdi ama stokları yok galiba veya benim gibi düşünen olabileceği için kaldırmış olabilirler.

Hocam sitede olsaydı o da düşerdi, düşmesi gerekirdi ama stokları yok galiba veya benim gibi düşünen olabileceği için kaldırmış olabilirler.
Apple her sene aynisini yapar, eger birakirsalar 15 Pro satisini etkiler.

Aynen hocam Apple güncelledi fiyatları ama bizim esnaf ne zamana günceller orası sıkıntı. Ama ben riski göze alıp 14 Pro fiyatlarının da iPhone 13 gibi düşmesini bekleyeceğim. (keşke 14 Pro modelini Apple kendisi satıyor olsaydı beklemezdik).

Son 3 yıldır yeni bir iPhone çıkınca eskisinin fiyatının düştüğünü hiç görmedim.

İphone 13'ün fiyatı 5k düştü.
Apple'in kendi sayfasına bakıp görebilirsin. Apple 37.000 TL'ye satıyor. Bu 42.000 TL'ydi.
Eksik bilgi sahibi olduğunu düşünüyorum.
Siz iPhone 15'i sormuşsunuz. Sizce yeni çıkmış bir modelin fiyatını niye düşürsün Apple? iPhone 13 ve 14 görece daha eski modeller oldukları için ve 15'te onların eski fiyatından piyasaya çıktığı için mecbur düştü fiyatları. Ama çok sürmez yıl sonunda hayvan gibi zamlar bekliyor bizi. Ocak 2024 gibi bu fiyatlardan eser kalmayacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı