iPhone 15 ucuzlar mı?

Doğru haklısınız peki iPhone 14 Pro ucuzlar mı?
iPhone 13'ün fiyatı Apple'nin kendi sitesinde 5.000 TL ucuzlamış.
14 Pro için aynısı geçerli olur mu?
+ Sizce iPhone 14 Pro mu yoksa düz iPhone 15 mi?
Bunu ben de dusunuyorum. iPhone 14 Pro ve 15 arasinda farklar var. Ekstra 1 kamera, ProMotion vs.

Ancak boyle dusunecek olursak, 58 bin TL'ye iPhone 14 Pro almak yerine, iPhone 15 Pro'yu 65 bine almak daha mantikli. Boyle gidersek 90 bin TL'ye kadar cikariz :D

Bunu ben de dusunuyorum. iPhone 14 Pro ve 15 arasinda farklar var. Ekstra 1 kamera, ProMotion vs.

Ancak boyle dusunecek olursak, 58 bin TL'ye iPhone 14 Pro almak yerine, iPhone 15 Pro'yu 65 bine almak daha mantikli. Boyle gidersek 90 bin TL'ye kadar cikariz :D

Hocam iPhone 13 fiyat olarak 5000 TL ucuzladı Apple'nin sitesinde.
Apple kendi sayfasında iPhone 14 Pro satışı yapmıyor yapsaydı büyük ihtimalle 8K falan düşüş olacaktı.
Yani diğer satıcılar da şu anki 58k olan fiyatı güncelleyip 50k yapabilirler.
İkisi de eşit olmuş olup. 15 Pro ile aralarındaki fark 15k olacak.
Sadece diğer satıcılar fiyatı ne zaman günceller orası bilinmez (büyük ihtimalle Türkiye'ye stoklar gelince).

Hocam iPhone 13 fiyat olarak 5000 TL ucuzladı Apple'nin sitesinde.
Apple kendi sayfasında iPhone 14 Pro satışı yapmıyor yapsaydı büyük ihtimalle 8K falan düşüş olacaktı.
Yani diğer satıcılar da şu anki 58k olan fiyatı güncelleyip 50k yapabilirler.
İkisi de eşit olmuş olup. 15 Pro ile aralarındaki fark 15k olacak.
Sadece diğer satıcılar fiyatı ne zaman günceller orası bilinmez (büyük ihtimalle Türkiye'ye stoklar gelince).
Vallahi direkt iPhone 14 Pro alirim. Cip ayni her sey ayni. Ekstradan bir kameram olur. Dynamic Island'i cok begeniyorum, oyle bir sey olursa direkt kaparim.

Doğru haklısınız peki iPhone 14 Pro ucuzlar mı?
iPhone 13'ün fiyatı Apple'nin kendi sitesinde 5.000 TL ucuzlamış.
14 Pro için aynısı geçerli olur mu?
+ Sizce iPhone 14 Pro mu yoksa düz iPhone 15 mi?
Açıkçası öyle yakın zamanda herhangi bir iPhone modelinin ucuzlayacağını sanmıyorum. Belki 2-3 aya düz 12-13'ler ucuzlayabilir. Hatta şimdiden 14'ler 13 prolar zamlanmış bile. 46 bin ₺ iPhone 14 Plus aldım MediaMarktan şimdi 53-54 bin ₺ olmuş.
Diyelim ki ucuzlayacak, düz modeller ucuzlar. Pro modelleri düşürmezler.
Düz iPhone 15 bana göre daha avantajlı. Ben Lightningden sıkıldım ekstra kablo taşımak istemiyorum. Benim için 1 tane Type C kablo alıp hepsini şarj etmek büyük rahatlık. 15 tanıtımını bitirdiklerinde "bu 15 olmuş" dedim. Ben bi ev kullanıcısıyım 8-10 tane kameraya ihtiyacım yok Pro model şahsen bana göre değil. Düz modelde tek istediğim 120 veya 90 hz ekranın olmasıydı. Keşke 90 hz yapsalardı düz 15'leri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı