iPhone 15 vs S23 Ultra

Daha fazla  
Sizce hangisi alınır fikrim S23 ultradan yana. Al- sat işleri ile uğraşmam, değer kaybetmesi benim için önemli değil. Yorumlarınızı bekliyorum.

Hocam soru bile değil bariz olarak S23 Ultra, İphone 15 i yok eder, duman eder, içinden geçer.
S23 Ultra'nın Apple segmentinde rakibi 14 Pro, 14 Pro Max, 15 Pro, 15 Pro Max modelleridir.
Arada ki fiyat farkı kişinin keyfine keder vermesiyle kapanır. Ancak sorduğunuz soruda kesinlikle S23 Ultra.

S23 Ultra tabii ki.
S23 her yönden geçiyor özelliklerde. Fakat bir model eski olduğu için hafif şüphem vardı ama iPhone 15 de artık son çıkan model değil.

Hocam soru bile değil bariz olarak S23 Ultra, İphone 15 i yok eder, duman eder, içinden geçer.
S23 Ultra'nın Apple segmentinde rakibi 14 Pro, 14 Pro Max, 15 Pro, 15 Pro Max modelleridir.
Arada ki fiyat farkı kişinin keyfine keder vermesiyle kapanır. Ancak sorduğunuz soruda kesinlikle S23 Ultra.
Hocam sağ olun fiyatları yakın olunca insan denk mi diye düşünüyor ama rakibi de değil zaten her özellikte geçmiş. iPhone 15 evet hava atmak için alınabilir bir telefon Türkiye şartlarında ama bir telefona 50k-55k verip hâlâ bence fiyatına göre düşük özellikte telefon almak istemiyorum bir de sizlere sormak istedim.

Sizce hangisi alınır fikrim S23 ultradan yana. Al- sat işleri ile uğraşmam, değer kaybetmesi benim için önemli değil. Yorumlarınızı bekliyorum.

iOS kullanmayı çok seven biri değilsen S23 Ultra. Zaten bu senin için bir ikilem ise iOS kullanmayı çok seven biri değilsindir. Yakın fiyattaki Galaxy Z fold 5'e bakmanı öneririm. Android kullansaydım kesinlikle fold serisi bir telefon alırdım.

Olaya sadece özellik olarak bakmamak gerek. Yıllardır Android kullandığım için bir de iOS'u deneyimlemek isteyip bu sefer yeni telefonumu iPhone 15 olarak tercih etmiştim, kararımdan da memnun kaldım. 15 almasaydım ben de S23 tercih ederdim. (düz modeli) Böyle bir kriterin yoksa S23 Ultra alabilirsin, farklılık istiyorsan 15 de güzel telefon.

İncelemem de burada: İnceleme: iPhone 15 256 GB Kullanıcı Deneyimim

Bence İphone 15 çünkü daha rahat ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum İOS konusunda özellikle. Kameraya çok önem veren birisi değilseniz bence İphone her türlü genel olarak Samsung markasının önünde. Samsung marka telefonların çok önemli avantajları var batarya olsun kamera olsun büyüklük olsun Hz olsun özellikle şarj kısmında çok önde olduğunu düşünüyorum. Önceden İphone kullanıcısıysanız kesinlikle İphone 15 öneriyorum Androide geçmek zor iş eğer değilseniz ilk defa kullanacaksanız ve saydığım şeylere de çok takılmazsanız sizi İphone kullanmayı deneyimlemeye davet ediyorum gerçekten Samsung markasına göre çok farklı bir şey olduğunu düşünüyorum.

iOS kullanmayı çok seven biri değilsen S23 Ultra. Zaten bu senin için bir ikilem ise iOS kullanmayı çok seven biri değilsindir. Yakın fiyattaki Galaxy Z fold 5'e bakmanı öneririm. Android kullansaydım kesinlikle fold serisi bir telefon alırdım.
Hocam ilk telefonum iPhone 5 ti. Fakat şu anki telofonum Oppo Reno 4 Lite ve bu telefon android algimi gerçekten yıktı kamerası hariç ortalama seviyedeki bir telefonun 3 yıldır beni götürüyor olması şahsen android tarafına yaklaştırdı beni. Artı olarak Androidin özgürlüğünü seviyorum en basit zil sesi alarm sesini bile ozellestirebiliyorum benim buradaki kıstas noktam iPhone 15 bu paralara değer mi konusuydu ve hala şüpheliyim.

Olaya sadece özellik olarak bakmamak gerek. Yıllardır Android kullandığım için bir de iOS'u deneyimlemek isteyip bu sefer yeni telefonumu iPhone 15 olarak tercih etmiştim, kararımdan da memnun kaldım. 15 almasaydım ben de S23 tercih ederdim (düz modeli)

İncelemem de burada: İnceleme: iPhone 15 256 GB Kullanıcı Deneyimim
Ben şahsen İOS daha çok seviyorum ve kendi şahsım adına benzer bir durumda İphone 13 modelini tercih ettim hocam. Sadece özellik olarak yazdım ama İOS vs Android meselesi kişinin keyfine bağlı bir durum.

Yani şimdi kişiden kişiye değişir özellik olarak Samsung geçse bile iOS yazılımı IPhone'yi öne geçirir önceden iPhone kullanmış iseniz yani düzenli olarak hep iOS daha rahat olur ben olsam S23 Ultra alırdım Android'e alıştığım için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı