S23 Ultra vs iPhone 15

S24 Plus 6.7 inç S23 Ultra 6.8 inç, yani neredeyse fark yok dostum. Kalem konusuna gelirsek, bende Samsung Note 10 Lite kullandım 5 yıla yakın. Doğru düzgün kalemini kullanmadım. Bence gereksiz bir şey. Çözünürlük olarak da S24 Plus yine üstün geliyor.
Evet olabilir ama s23u daha kavisli nasıl demeliyim bilemedim ama göze daha iyi deneyim sunabilir. S24+ ve s24u karşılaştığında bile s24+ daha fazla ekran gövde oranına sahip kendi döneminin üst modelinden bile ekran gövde olarak daha iyi deneyim sunuyor. Arkadaşın kullanma biçimine göre artık nasıl bir telefon istiyor o karar verecek. Kalemi eğer kullanacaksa s23u onun için daha mantıklı yoksa s24 daha güncel bir telefon s25+ çıktığında s25+ daha iyi bir seçenek olacak onun için s23uya göre

Evet olabilir ama S23u daha kavisli nasıl demeliyim bilemedim ama göze daha iyi deneyim sunabilir. S24+ ve S24u karşılaştığında bile S24+ daha fazla ekran gövde oranına sahip kendi döneminin üst modelinden bile ekran gövde olarak daha iyi deneyim sunuyor. Arkadaşın kullanma biçimine göre artık nasıl bir telefon istiyor o karar verecek. Kalemi eğer kullanacaksa S23u onun için daha mantıklı yoksa S24 daha güncel bir telefon S25+ çıktığında S25+ daha iyi bir seçenek olacak onun için S23uya göre

S23u eğer bütçe yeterse S24u hocam karar verdim teşekkür ederim umarım alacağım zaman pişman olmam 2025 Nisanda sizi haberdar ederim ne aldığıma dair.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı