S23 Ultra vs iPhone 15

Gönlüm S23udan yana Babam ise iPhone taraftarı. Eğer babamı dinlemeyip S23u alırsam ve yeterince tatmin olmazsam korkusu da var. iPhone 15 kullanan bir arkadaşım var ve telefona bakınca içime bu telefon bu parayı hak ediyor mu sorusu düştü çünkü kendi XS imden kamera dışında bir fark hissedemedim ama başka bir arkadaşımın S24u sunu aldığımda bu premium bir cihaz dedirtti.
Tabii ki sorun olmaz s23u gerçekten iyi bir cihaz iphonedan daha iyi tatmin eder. Sürekli şarjda gezmezsin ekranın kalitesini hissedersin. Mesela ben aynı anda hem video izleyip hem not tutuyorum. Ya da yabancı haber sitelerinde dolanırken sadece tek tıkla çevirisini yapıyorum. Bir çok yapay zeka özelliği var işine yarayacak. Kesinlikle üzmez pişman etmez telefonu hissedersin.

Tabii ki sorun olmaz S23u gerçekten iyi bir cihaz IPhone'dan daha iyi tatmin eder. Sürekli şarjda gezmezsin ekranın kalitesini hissedersin. Mesela ben aynı anda hem video izleyip hem not tutuyorum. Ya da yabancı haber sitelerinde dolanırken sadece tek tıkla çevirisini yapıyorum. Birçok yapay zeka özelliği var işine yarayacak. Kesinlikle üzmez pişman etmez telefonu hissedersin.

S23 Ultra almak bence gereksiz olur. İşlemci olarak bile S24 Plus´ın Exynos 2400´ü daha iyi. Ekran kalitesi olarak da daha iyi.

Tabii ki sorun olmaz S23u gerçekten iyi bir cihaz IPhone'dan daha iyi tatmin eder. Sürekli şarjda gezmezsin ekranın kalitesini hissedersin. Mesela ben aynı anda hem video izleyip hem not tutuyorum. Ya da yabancı haber sitelerinde dolanırken sadece tek tıkla çevirisini yapıyorum. Birçok yapay zeka özelliği var işine yarayacak. Kesinlikle üzmez pişman etmez telefonu hissedersin.

Yani hocam babamı değil kendi iç sesimi dinlediğimde değer bu arada XS de memnun olmadığım tek şey batarya bir de yenilenmiş almıştım bunu bir daha tövbe yenilenmiş almam he bir de Sağlam değil bu IPhone'ler bence ya Parkeye düştü ekran kırıldı sonra değiştirdim ekranı şimdi yine kırıldı ve yüksek bir yerden düşmemişti can sıkıcı.

Yani hocam babamı değil kendi iç sesimi dinlediğimde değer bu arada XS de memnun olmadığım tek şey batarya bir de yenilenmiş almıştım bunu bir daha tövbe yenilenmiş almam he bir de Sağlam değil bu IPhone'ler bence ya Parkeye düştü ekran kırıldı sonra değiştirdim ekranı şimdi yine kırıldı ve yüksek bir yerden düşmemişti can sıkıcı.

Reis bütçen S24 Ultra´ya yetmiyorsa en mantıklısı S24 Plus almaktır. Bence S24 Ultra fiyatını tam olarak hak etmiyor. Bence 55K bandında olsa çok daha iyi olur.

Bütçeni arttırarak S25 serisini bekleyebilirsin.

S23 Ultra almak bence gereksiz olur. İşlemci olarak bile S24 Plus´ın Exynos 2400´ü daha iyi. Ekran kalitesi olarak da daha iyi.
Kimi sd sever kimi Exynosu sorun etmez. Ama ultra biraz daha büyük ekran ve kalem ile geliyor. Kamera konusunda yakınlaştırma olayında daha iyi. Belki ekran parlaklığı kısmında s24+ daha iyi denilebilir. Ama ekran kalitesi de hemen hemen aynı

İstersen iphone 15e geç pro modellerine geçmediğini sürece şarj konusunda iPhone başarısız günlük olarak gününü çıkartamayabilirsin.

Kimi SD sever kimi Exynos'u sorun etmez. Ama Ultra biraz daha büyük ekran ve kalem ile geliyor. Kamera konusunda yakınlaştırma olayında daha iyi. Belki ekran parlaklığı kısmında S24+ daha iyi denilebilir. Ama ekran kalitesi de hemen hemen aynı

S24 Plus 6.7 inç S23 Ultra 6.8 inç, yani neredeyse fark yok dostum. Kalem konusuna gelirsek, bende Samsung Note 10 Lite kullandım 5 yıla yakın. Doğru düzgün kalemini kullanmadım. Bence gereksiz bir şey. Çözünürlük olarak da S24 Plus yine üstün geliyor.

Reis bütçen S24 Ultra´ya yetmiyorsa en mantıklısı S24 Plus almaktır. Bence S24 Ultra fiyatını tam olarak hak etmiyor. Bence 55K bandında olsa çok daha iyi olur.

Bütçeni arttırarak S25 serisini bekleyebilirsin.

S24 Ultra 55k bandına düşerse onu alırım S25 serisi çıkınca. Ama Kesinlikle Ultra alacağım Plus düşünmüyorum.

S24 Plus 6.7 inç S23 Ultra 6.8 inç, yani neredeyse fark yok dostum. Kalem konusuna gelirsek, bende Samsung Note 10 Lite kullandım 5 yıla yakın. Doğru düzgün kalemini kullanmadım. Bence gereksiz bir şey. Çözünürlük olarak da S24 Plus yine üstün geliyor.

Exynos hakkında çok fazla kötü şey okudum. Snapdragon daha cazip geliyor.

Exynos hakkında çok fazla kötü şey okudum. Snapdragon daha cazip geliyor.

Exynos çoğu telefonda bulunur. Hatta alt segment telefonlar da bile bulunur. Ancak 10.000TL´lik bir telefonda ki Exynos ile 40.000TL´lik telefonda ki Exynos arasında ciddi fark olur. S24 Plus veya Ultra bu iki telefon amiral gemisidir. Hangisini aldığın pek önemli değildir, çünkü hiçbir şekilde üzmezler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı