S23 Ultra vs iPhone 15

Ben bile bak ben bile diyorum full samsungtan şaşmadım iphone kullandığım sıra bile ek telefon alarak samsung kullandım powerbankten tut full samsung ekosistemi kullanıyorum. Yine de gelip samsung al demiyorum tarafsız bir yaklaşım yapıyorum ama buradaki bazı arkadaşlar iphone fanboyluğu yapıyor.

Bütçeniz 50K´nın üzerinde ise S24Plus bakabilirsiniz. S24Plus´ı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum bir problemini görmedim.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Apple telefonlarda tabii ki tercih edilebilir, Apple kötü telefonlar üretmiyor. Ancak fiyatlaı bence biraz gereksiz pahalı.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
S25 serisi beklenebilir. Şu anda S24 Plus´ın şu anki fiyatı 42K-43K arasında muhtemelen, S25 Plus 55K bandında çıkış yapar (TAHMİN). Yani en azından S25 serisini bekleyin bir karşılaştırın.

Samsung Alırsam mutlaka Ultra alırım hocam soracak olursanız Plus serisi ile arasında ne fark var bilmiyorum ama Ultra daha cezbedici Geliyor.

Daha düşük özellikleri olan telefona 2 katı para verince gurur falan mı duyuyor bu Apple kullanıcıları? Adam Samsung'un giriş seviyesi cihazını kullanıp amiral gemisi telefona geçmiş "abi Zamsung kötü yhaaa" yapıyor kafayı yersin. 😃
Düzenleme: Bu arada Samsung S serisi alın paranız Iphone'a yetmiyor diyen arkadaşlar Ultra serisi telefonların çıkış fiyatı Pro Max'den daha fazla, bizim ülkemizin vergilendirme sistemi yüzünden Pro Max'ler daha pahalı oluyor Türkiyede. 😃

Samsung Alırsam mutlaka Ultra alırım hocam soracak olursanız Plus serisi ile arasında ne fark var bilmiyorum ama Ultra daha cezbedici Geliyor.

Şöyle söyleyeyim ciddi bir fark yok. Yani 2 telefon arasında 20K fark var ancak 20K hak ettiğini pek düşünmüyorum.

Daha düşük özellikleri olan telefona 2 katı para verince gurur falan mı duyuyor bu Apple kullanıcıları? Adam Samsung'un giriş seviyesi cihazını kullanıp amiral gemisi telefona geçmiş "abi Zamsung kötü yhaaa" yapıyor kafayı yersin. 😃
60 Hertz telefona 60.000₺ verilir mi sırf logo yüzünden ya 😂

Hocam 24+'nın Exynos verisyonu mu var
Sadece s24u snapdragon düz ve + modeli exynos s25 bekleyebilirsin. Ama exsynosta sağlam bir işlemci bunu şöyle söyleyeyim ben full ayarlarda yüksek parlaklıkta arkadaşla 1 saat pubg attık bende %13-%14 civarı şarj gitti tam hatırlayamadım ama ultra ayarlarda oynadım karşımdaki arkadaş iphone 14 ile oynadı en düşük ayarlarda ve parlaklıkta %30 üzeri şarjı gitti bende hafif ısınma olurken arkadaşın telefonu aşırı ısınmıştı.

iPhone'un kendine özel olan tasarımı ve yazılımı var. Eğer ben onlarsız yapamam diyorsan iPhone al. Ama onlar önemli değilse Android almaman için bir sebep yok. Karşılaştırma videolarını izleyebilirsin.

Düzenleme: Bu arada Samsung S serisi alın paranız IPhone'a yetmiyor diyen arkadaşlar Ultra serisi telefonların çıkış fiyatı Pro Max'den daha fazla, bizim ülkemizin vergilendirme sistemi yüzünden Pro Max'ler daha pahalı oluyor Türkiye'de. 😃

Sadece S24u Snapdragon düz ve + modeli Exynos S25 bekleyebilirsin. Ama exsynosta sağlam bir işlemci bunu şöyle söyleyeyim ben full ayarlarda yüksek parlaklıkta arkadaşla 1 saat PUBG attık bende %13-%14 civarı şarj gitti tam hatırlayamadım ama Ultra ayarlarda oynadım karşımdaki arkadaş iPhone 14 ile oynadı en düşük ayarlarda ve parlaklıkta %30 üzeri şarjı gitti bende hafif ısınma olurken arkadaşın telefonu aşırı ısınmıştı.

Ama FE'lerde olan Exynos modelleri düşük kalıyor

Hocam 24+'nın Exynos verisyonu mu var

S24Plus´da Exynos olabilir, ancak bu amiral gemisi bir telefon olduğu için bu tarz amiral gemisi telefonlarda Exynos çok güçlü oluyor. Evet Snapdragon 8 gen 3 kadar iyi değil. Ancak zaten öyle inanılmaz bir farkta yok. İnternette birçok YouTuber'ın yapmış olduğu testler var bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı