iPhone 15 vs S23

• Konuyu başlatan ber67
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 1.902

ber67

Centipat
Daha fazla  
Şu an elimde 60Hz bir cihaz var.
iPhone 15 ve S23'ü kamera işlemci ve uzun kullanımdaki performansını karşılaştırır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıl olmuş 2024 iPhone hala 60 Hz :) S23 alın geçin hocam.

60Hz diye samsunga yönelmek büyük hata diğer özelliklerini neden karşılaştırmıyorsunuz? @ber67 hocam sizde telefonun kamerasını ne kadar kullanıyosunuz, oyun oynuyor musunuz oynuyorsanız ne tür oyunlar PUBG gibi ağır oyunlar mı yoksa Candy Crush gibi basit oyunlar mı, telefonu gün içerisinde ne kadar kullanıyosunuz ona göre bir tavsiye verelim.

Hocam şu an Android kullanıyorsanız IPhone'a geçmek sizin için bir illet gibi olur. Aynı zamanda S23 15'ten bana göre çok daha iyi. Her zaman Samsung tercih etmişimdir. Size de S23'ü öneririm.

60Hz diye samsunga yönelmek büyük hata diğer özelliklerini neden karşılaştırmıyorsunuz? @ber67 hocam sizde telefonun kamerasını ne kadar kullanıyosunuz, oyun oynuyor musunuz oynuyorsanız ne tür oyunlar PUBG gibi ağır oyunlar mı yoksa Candy Crush gibi basit oyunlar mı, telefonu gün içerisinde ne kadar kullanıyosunuz ona göre bir tavsiye verelim.

Abi sadece Clash of Clans ve Dead Cells oynuyorum daha çok kamera önemli tefonu çok yoğun kullanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı