iPhone 15 vs S23

• Konuyu başlatan ber67
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 1.904
Ağır oyun oynasa ne olacak da :D
S23'ün GPU'su üstün.

Ben ağır oyun oynuyorsan iPhone al demedim? Telefonla gün içerisinde ne yapıyorsunuz ona göre tavsiye verelim dedim hocam.

Ummakla olsaydı. Exynos 2400 sizin için en iyi SoC olurdu. Ancak elimizde net bir veri yok.

Ben Samsung'u marka olarak seven biri değilim sizin gibi. O yüzden objektif yaklaşıyorum.

Bir çıksın ondan sonra zaten ilgili arkadaşlar detaylı olarak analiz yapacaklardır eminim.

S23 daha iyi bir cihaz ve daha ucuz. iPhone 15'in tek avantajı gün ışığında skin tone olur. Asıl önerim ise, S24 beklemeniz yönünde. Yarın tanıtılacak ve 15'ten daha iyi olup daha ucuz olacağı kesin.

Ummakla olsaydı. Exynos 2400 sizin için en iyi SoC olurdu. Ancak elimizde net bir veri yok.

Ben Samsung'u marka olarak seven biri değilim sizin gibi. O yüzden objektif yaklaşıyorum.

Bir çıksın ondan sonra zaten ilgili arkadaşlar detaylı olarak analiz yapacaklardır eminim.
Objektif mi yaklaşıyorsunuz, güldürmeyin beni.

Şuna da bi objektif yaklaşıverin size zahmet, elimizdeki en net verilerden yola çıkarsak Exynos 2400, 8 Gen 2 ile aşağı yukarı benzer GPU performansına sahip. Ancak CPU konusunda maymuna çevirmiş 8 Gen 2'yi.

Sizin yaptığınız, şuanki Exynos'lar ile eski Exynos'ları bir tutmak. Başka bir şey değil, o yüzden bal gibi subjektifsiniz.

Ayrıca 8 Gen 2'den iyi dedik, 3'ten değil. Kimsenin fanboy olduğu falan yok.

iPhone 15 alacak paranız varsa S24 serisini bekleyin bence.
Ben bekliyorum.

Screenshot_20240116_141719_Calendar.jpg

Hatta iPhone 15 parasına S24 Plus alabileceğinizi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@aabcc

Arkadas verimliligi kastediyor olabilir. 4HPC gibi, TSMC'nin 1th 4nm'sinden daha iyi olan bir uretim bandindan gececegi icin sorunlu olmasina olanak bile vermiyorum, zira ARM'a gectikten sonra Exynos'un tek sorunu uretim bandiydi. Insanlarin Exynos'a bu sekilde yaklasmasi normal bence, 2400'ten sonra sonra bu yuzden isim degisecek zaten. Bakalim, gorecegiz. Bu Exynos'un kotu bir SoC olma ihtimali cok dusuk.

@aabcc

Arkadas verimliligi kastediyor olabilir. 4HPC gibi, TSMC'nin 1th 4Nm'sinden daha iyi olan bir uretim bandindan gececegi icin sorunlu olmasina olanak bile vermiyorum, zira ARM'a gectikten sonra Exynos'un tek sorunu uretim bandiydi. Insanlarin Exynos'a bu sekilde yaklasmasi normal bence, 2400'ten sonra sonra bu yuzden isim degisecek zaten. Bakalim, gorecegiz. Bu Exynos'un kotu bir SoC olma ihtimali cok dusuk.

Eskiden S10 serisinde falan Exynos takıntısı var mıydı?

İsmi nasıl değişecek acaba?

@aabcc

Arkadas verimliligi kastediyor olabilir. 4HPC gibi, TSMC'nin 1th 4nm'sinden daha iyi olan bir uretim bandindan gececegi icin sorunlu olmasina olanak bile vermiyorum, zira ARM'a gectikten sonra Exynos'un tek sorunu uretim bandiydi. Insanlarin Exynos'a bu sekilde yaklasmasi normal bence, 2400'ten sonra sonra bu yuzden isim degisecek zaten. Bakalim, gorecegiz. Bu Exynos'un kotu bir SoC olma ihtimali cok dusuk.
Ama hocam, CPU performansında katlıyor 8 Gen 2'yi, iyisi varken eski ve kötüsü neden önerilir ki? Ayrıca Samsung'un insanların yıllarca olan Exynos algısını bitirmesine bu kadar yaklaşmışken verimsiz bir işlemciyi koymaları mantıklı mı sizce? Exynos 2200 kötü müydü hem, sorunlu bir işlemci değildi.
(S23 FE)

İsmi nasıl değişecek bir de?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı