iPhone 15 vs S23

• Konuyu başlatan ber67
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 1.903
Ama hocam, CPU performansında katlıyor 8 Gen 2'yi, iyisi varken eski ve kötüsü neden önerilir ki? Ayrıca Samsung'un insanların yıllarca olan Exynos algısını bitirmesine bu kadar yaklaşmışken verimsiz bir işlemciyi koymaları mantıklı mı sizce? Exynos 2200 kötü müydü hem, sorunlu bir işlemci değildi.

İsmi nasıl değişecek bir de?
Katlayip 2 kati kadar da guc yakarsa o zaman sıkinti hocam. Exynos 2200 epey kotuydu, Exynos 2100 ile ayni CPU performansini verip 4W daha fazla yakiyordu, GPU'da 2100'e gore hissedilir sekilde sicramislardi ancak rakibi olan 8 Gen 1'den %30 daha gucsuzdu. S23 FE'nin cikmasiyla beraber yeni 4LPP dedigimiz yeni 4nm ile yenilediler ve epey duzeldi. Ayrica S22 Exynos'da GPU kaynakli tonca glitch problemi falan da vardi, YT uzerinden ulasabilirsiniz, bunu da duzelttiler sonradan.

İsim ise Exynos 2500'te, muhtemelen Dream olacak. Ayriyeten 2500'e, Dream chip diyorlar, hem litografi ile hem de saf islemci gucu ile Apple'i da, Qualcomm'u da gececekler.

Eskiden S10 serisinde falan Exynos takıntısı var mıydı?

İsmi nasıl değişecek acaba?
Vardi, hissedilir sekilde isi ve verimsizlik problemleri vardi. SD 808, SD 810 gibi felaket kotu SoC'larda, Exynos bariz iyiydi, tabii bunlar daha eski.

Katlayip 2 kati kadar da guc yakarsa o zaman sıkinti hocam. Exynos 2200 epey kotuydu, Exynos 2100 ile ayni CPU performansini verip 4W daha fazla yakiyordu, GPU'da 2100'e gore hissedilir sekilde sicramislardi ancak rakibi olan 8 Gen 1'den %30 daha gucsuzdu. S23 FE'nin cikmasiyla beraber yeni 4LPP dedigimiz yeni 4nm ile yenilediler ve epey duzeldi. Ayrica S22 Exynos'da GPU kaynakli tonca glitch problemi falan da vardi, YT uzerinden ulasabilirsiniz, bunu da duzelttiler sonradan.

İsim ise Exynos 2500'te, muhtemelen Dream olacak. Ayriyeten 2500'e, Dream chip diyorlar, hem litografi ile hem de saf islemci gucu ile Apple'i da, Qualcomm'u da gececekler.

Vardi, hissedilir sekilde isi ve verimsizlik problemleri vardi. SD 808, SD 810 gibi felaket kotu SoC'larda, Exynos bariz iyiydi, tabii bunlar daha eski.
Hocam S23 FE'den bahsetmiştim, S22'den farklı bir şekilde üretildi diye sizden duymuştum sanırsam. S23FE'dekinin böyle sorunları yok diye biliyorum.

Ummakla olsaydı. Exynos 2400 sizin için en iyi SoC olurdu. Ancak elimizde net bir veri yok.

Ben Samsung'u marka olarak seven biri değilim sizin gibi. O yüzden objektif yaklaşıyorum.

Bir çıksın ondan sonra zaten ilgili arkadaşlar detaylı olarak analiz yapacaklardır eminim.
Yaptığım yorumdan markayı sevip sevmediğimi nasıl anladın. Ya da Exynos 2400 benim için ne ifade ediyor nasıl anladın. Pek de objektif yaklaşacağını sanmıyorum. Her neyse yakında tanıtım olacak bir süre sonra ne çıkmış ortaya göreceğiz. Türkiye'ye ne ile gelecek o da önemli.

S 23 daha mantıklı ancak s24 serisini bekleyin bu akşam saat 21.00 da tanıtılacak. Ön siparişe özel kulaklık vb. Ürünleri hediye olarak verebilirler. Şahsen s24 plus 8 gen 3 ile gelirse 35 40 bin tl bandında, başka alternatifi yok gibi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı