O zaman direkt geçin hocam. S25 iPhone 16'nın rakibi(ki bence IP16'dan iyi bir telefon)
Hem iPhone 15 iyi bir model değildi diğer modellere kıyasla. Isınma problemleri yaşıyor.
iPhone 15, S25 ayarında bir cihaz değil her türlü S25 daha iyi fakat niyetiniz daha büyük batarya ise S24+ tercih edebilirsiniz.
Anlıyorum işte dediğim gibi elimde Watch 7 ve Buds da var Buds problem değil ama Watch'a o kadar para verdikten sonra kullanamamak işte o biraz problem hem de yeni aldım Watch'ı.
Geçilir niye geçilmesin? Burada önemli olan iOS mu Android mi istediğin.
Elinizde Apple ekosistemi varsa işler değişir hocam ben görmemişim sanırım ekosisteminiz olduğunu. O zaman kalın Apple'de. Çünkü Samsung'a geçerseniz saat boşa düşecek. Kulaklıkta Apple ise fonksiyonları boşa düşecek. Satmayla da uğraşılmaz zaten.
Hayır ekosistem yok Watch derken Galaxy Watch demek istemiştim kusura bakmayın.
Kusura bakmayın bende yanlış anladım. Buds deyincede saat Apple ise AirPods'u kastetmiştir diye yorumladım.
Eğer Samsung saat varsa Apple almak hata zaten. Hem S25 iPhone 15'ten iyi bir cihaz. Sormaya bile gerek yok, geçin.
Tamam o zaman birazdan almaya gideceğim 256 GB'lık modelini takasla alacağım zaten alacağım cihaz sıfır.
En mantıklısı. Hem aksesuar cihazlarla uyumlu olur hem daha iyi cihaz almış olursunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.