iPhone 16 Pro alınır mı?

Fearlass

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 16 Pro alınır mı? 256 GB, büyük telefon kullanmayı hiç sevmiyorum, tavsiyeniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 16 Pro alınır mı? 256 GB, büyük telefon kullanmayı hiç sevmiyorum, tavsiyeniz nelerdir?

Telefondan çok anlamıyorum oyun için alıyorsan büyük bir saçmalık o fiyata efsane sistem dizilir günlük kullanım içinse 13 Pro Max fazlasıyla yeter işlemci farkı dışında neredeyse aralarında hiçbir fark yok bana kalsa 11 Pro Max bile yeterli ama bütçe fazlayken 13 Pro Max iyidir diye düşünüyorum.

Bence alınmaz aldığımdan beri yeni eklenen tuşu bir kere bile kullanmadım çok kullanışsız onun yerine 15 ya da bekleyip 17 almanı tavsiye ederim. Ama diyorsan ki illaki yeni olsun güncel olsun alabilirsin.

Telefondan çok anlamıyorum oyun için alıyorsan büyük bir saçmalık o fiyata efsane sistem dizilir günlük kullanım içinse 13 Pro Max fazlasıyla yeter işlemci farkı dışında neredeyse aralarında hiçbir fark yok bana kalsa 11 Pro Max bile yeterli ama bütçe fazlayken 13 Pro Max iyidir diye düşünüyor.

Telefondan çok anlamıyorum oyun için alıyorsan büyük bir saçmalık o fiyata efsane sistem dizilir günlük kullanım içinse 13 Pro Max fazlasıyla yeter işlemci farkı dışında neredeyse aralarında hiçbir fark yok bana kalsa 11 Pro Max bile yeterli ama bütçe fazlayken 13 Pro Max iyidir diye düşünüyorum.

Sıfır almak istiyorum şimdi ise 13 Pro sıfırını bulmak imkansız olduğu için ikinci ele bulaşmak istemiyorum.

Bence alınmaz aldığımdan beri yeni eklenen tuşu bir kere bile kullanmadım çok kullanışsız onun yerine 15 ya da bekleyip 17 almanı tavsiye ederim. Ama diyorsan ki illaki yeni olsun güncel olsun alabilirsin.

iPhone 17 Eylül ayı gibi ön satışa çıkacak o aya kadar bekleyecek vaktim yok iPhone 15 almak isterim fakat 256 GB bu modele göre pahalıya geliyor en son modeli alıp kullanmak istiyorum.

17 icin cok saglam dedikodular okuyorum son donemde. Benim iPhone alma planim olsaydi 17 serisinin resmi duyurusunu gormeyi beklerdim açıkçası acelem yoksa.

Çok sağlam dedikodular: Kamera kontrastı %1 arttırıldı çerçeve 0.2cm küçültüldü PUBG Mobile artık 120 değil 130 FPS arka logoya basınca artık Siri'yi açabiliyorsun yana fotoğraf çeken tuş eklendi ekran artık 75 Hz ve 16 Pro Max ile arasında sadece 50 bin TL var.

Alınır ama acil değilse bence 17 serisini bekleyin farklı yenilikler olacağa benziyor.

Ben öğrendim hocam artık arka kameraya gizli bir sensör yerleştirmişler sen kayıt almıyorken bile kayıt alıp istediğinde oradan açıp bakabiliyormuşsun garip bir an olursa bir de sandbox oyunlarında performans yükseltilmiş diyorlar ben 200 bin öderim buna aga.

Büyük istemiyorsan base model almak zorundasın, base model alacaksan Pro özelliklerinden feragat etmek zorundasın. Samsung tarafına göz gezdirmeni öneririrm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı