S25 serisi beklemen daha güzel olur. Ama IOS'tan Android'e geçmek senin kararın iOS devam edilebilir. 16 Pro Max bayağı iyi telefon, ama S24'u kalem artısı var. Ama bildiğim kadarıyla Pro Max bir tık daha büyük S24u ya göre S24u daha fazla bataryaya sahip. İkisi de memnun eder ama mağazada karşılaştırman daha doğru olur.
S25u bekleyin.
Sizin tercihinize bağlı eğer en iyisi diyorsan s24u almanı öneririm sonuçta androide geçiceksen en iyi telefon budur. İos evet arayüz olarak ya da kullanımda bakımından cezbediyor insanı. Ama Android seni pişman etmez belki ilk zamanlar zorlar keşke 16 alsaydım ama kullandıktan sonra fark edeceksin ki iyi ki geçmişim.S25'in kasası çok hoşuma gitmedi, sadece sanki android‘e geçmek istiyormuşum gibi. Android'in özellikleri hoşuma gidiyor ama IOS'u daha çok seviyorum, kısacası kafam çok karışık bir kere alıyorum bari en iyisini alayım pişman olmadan.
S25'in kasası hiç hoş durmuyor bence.
Büyük ekran seviyorsanız Honor V3 alabilirsiniz. Epey büyüyor ekran.![]()
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.