iPhone 16 Pro Max vs S24 Ultra

Bütçe
Yok

ege3236

Centipat
Daha fazla  
Şu anda kırık iPhone 11 Pro kullanıyorum. Büyük ekran istiyorum. Bütçe olarak problemim yok Almanya'dayım. Sadece çok kararsızım kalbim 16PM diyor, aklım S24 Ultra diyor, sizce?

S25 serisi beklemen daha güzel olur. Ama iostan Androide geçmek senin kararın ios devam edilebilir. 16 pro max baya iyi telefon, ama s24 u kalem artısı var. Ama bildiğim kadarıyla pro max bir tık daha büyük s24u ya göre s24u daha fazla bataryaya sahip. İkiside memnun eder ama mağazada karşılaştırman daha doğru olur.

S25 serisi beklemen daha güzel olur. Ama IOS'tan Android'e geçmek senin kararın iOS devam edilebilir. 16 Pro Max bayağı iyi telefon, ama S24'u kalem artısı var. Ama bildiğim kadarıyla Pro Max bir tık daha büyük S24u ya göre S24u daha fazla bataryaya sahip. İkisi de memnun eder ama mağazada karşılaştırman daha doğru olur.

S25'in kasası çok hoşuma gitmedi, sadece sanki android‘e geçmek istiyormuşum gibi. Android'in özellikleri hoşuma gidiyor ama IOS'u daha çok seviyorum, kısacası kafam çok karışık bir kere alıyorum bari en iyisini alayım pişman olmadan.

S25'in kasası hiç hoş durmuyor bence.

S25'in kasası çok hoşuma gitmedi, sadece sanki android‘e geçmek istiyormuşum gibi. Android'in özellikleri hoşuma gidiyor ama IOS'u daha çok seviyorum, kısacası kafam çok karışık bir kere alıyorum bari en iyisini alayım pişman olmadan.

S25'in kasası hiç hoş durmuyor bence.
Sizin tercihinize bağlı eğer en iyisi diyorsan s24u almanı öneririm sonuçta androide geçiceksen en iyi telefon budur. İos evet arayüz olarak ya da kullanımda bakımından cezbediyor insanı. Ama Android seni pişman etmez belki ilk zamanlar zorlar keşke 16 alsaydım ama kullandıktan sonra fark edeceksin ki iyi ki geçmişim.

Iki telefon da cok iyi S25'in de onlara gore gunluk kullanimda hiçbir + yani olmaz sadece kamera da 16 pm ile kapisilar ikisinin de birbirinin gectigi yerler olur iOS devam etmek istiyorsaniz 16pm cok iyi bir telefon Android'de ise S25 Ultra beklerdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı