S25 Ultra vs iPhone 16 Pro Max

Bugün ben iPhone 16 pro max ve S25 ultra görmeye gittim, tamamen tercihlere bağlı ikisi de çok farklı cihazlar olduğunu söyleyeyim.
İkisinden birini alırsan pişman olmazsın asla.

Şahsi fikrimi söyledim, bu paralara Android almayı düşünmüyorum, hızlı değer kaybediyorlar, ayrıca S25 kamerası bana çok renkli geliyor.
değer konusunda haklısın lakin bilmiyorum kamera biraz daha ön planda benim için, kararsızım
Bugün ben iPhone 16 pro max ve S25 ultra görmeye gittim, tamamen tercihlere bağlı ikisi de çok farklı cihazlar olduğunu söyleyeyim.
İkisinden birini alırsan pişman olmazsın asla.
kamera hakkında bir bilgin var mı ?

Android kullanmak istersen, artı kalem özelliği var; S25 ultra. Ios kullanmak istiyorsan da 16 pro max tercih et. Mağazalarda deneyerek, karşılaştırarak daha iyi olur seçmen, gidip gör öyle karar ver.

Dostlar telefon alacağım da bu ikisi arasındayım. Ayrı bir tavsiye de verebilirsiniz. Ben Samsung'a daha yakınım, sizce?

Başka Apple aygıtlarınız varsa öncelik 16 Pro Max olmalı yoksa eğer bence S25U seçmeniz daha mantıklı olur. Daha iyi işlemci, yansıma önleyici ekran, güneş ışığı altında daha parlak ekran ve TR yapay zeka desteği gibi önemli artıları mevcut S25U'nın.

Ekosistem ya da iOS isteği varsa 16PM. Yoksa S25U alın geçin. İkisi de birbirinden aman aman üstün değiller. Benzer konforu verecekler. Sadece 16PM değer koruması, S25U yapay zeka, ışık altında ekran rahatlığı gibi artıkarı var. Bir de kamera olarak Apple daha doğal çekimler yaparken Samsung daha işlenmiş çekimler yapıyor. İkisinin de seveni var sevmeyeni var. Gözle bakmanız lazım.
Özetle bence S25U tek başınayken(ekosistem etkeni olmadan) daha alınabilir bir cihaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı