S25 Ultra vs iPhone 16 Pro Max

S25 Ultra çok güzel cihaz keza 16 Pro Max'ta öyle..
Samsung tarafında ne alırsanız alım en üst modeli de alsanız ciddi 2. el satışta fiyat düşüşü oluyor. Hatta fiyatı zaten ölüye veriyorsun birde alıcı bulmayı bekliyorsun. Ek olarak S24 Ultra kullandım 1 yıla yakındır, daha yeni 16 Pro Max geçişi yaptım. Çağ mı atladım hayır ama en ufak detaylara dahi takılan bir yapım var ve teknoloji ile büyüdüm hayranıyım her anlamda teknolojinin. Samsung için konuşacağım fakat şirket telefonum Xiaomi Note 11 Pro bu cihazda da böyle sorunlar var, örnek olarak basitçe anlatayım. Ayarlara girdiniz ekran kısmında yazı tipini kalın seçtiniz, X ve bir çok uygulamada yazı fontu ince kalmaya devam ediyor, optimize çalışmıyor sistem ile uygulamalar. S24 Ultra da sonma kasma hiç yaşamadım kamerasından da gayet memnundum, videoda titreme sorunu mevcuttu, kamera ayarlarında yapay zekayı minimuma çekerek daha gerçekçi renkler yakalama şansınız var fakat yapay zeka çekilenler bence göze çok güzel geliyor. Oyun performansı konusunda da çok iyi olsa bile iOS kadar uzun ömürlü stabilitesi mevcut değil ne yazık ki..

Benim cevabım hem android hem iOS ikisini de seviyorum ikisinide zevkle kullanabilirim diyen biriyseniz tartışmasız 16 Pro Max

Kullanım amacına bağlı. İşim gücüm yok foto çekip paylaşıyorum, iOS bi başka kanzi android ne diyosan, işime gelmezse de satarım diyosan 16PM. Android özgürlüktür, ekranı bi başka 100x zoom kanzi diyosan S25U. Şahsen kamera ve arayüz harici S25 Ultra daha iyi derdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı