iPhone 16 Pro vs S24 Ultra

Bütçe
-

bScofield12

Megapat
Daha fazla  
Elimde iPhone 16 Pro 256 GB TR cihazı var 2027 Ağustosa kadar Apple Türkiye'den garantili, Eylül ayında aldım fakat Samsung'tan geçiş yapmıştım, tekrardan Samsung'a geçmek istiyorum fakat telefonculara sorduğumda S24 Ultra için 65k fiyat çekip benim %100 pilli iphonea 70k fiyat çekiyorlar.
S25 ultrayı kalemin Bluetooth içermemesi ve S24 ultranın daha premium durmasından dolayı istemiyorum.

Bende satmaktan vazgeçtim bu yüzden ekosistem kurmak istiyorum Apple Watch ve AirPods bakıyorum.

Araştırdığımda Apple Watch SE 3 ve AirPods Pro 2.nesil veya 3.nesil olarak uygun geldi (3.nesil biraz pahalı ve yorumlara baktığımda 2.nesili daha çok övdüklerini gördüm.

Satabilmenin daha iyi durumları olursa satarım olmazsa diğer saat ve kulaklık için önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam saat seçerken batarya sürelerine bakıp seçin , benim önceki saatim galaxy watch 3'ü hergün şarj etmekten bıkmıştım saat bazen kolumda kapanıyordu , çıkartıp bazen 3-4 gün kullanmıyordum. Şu an huawei watch gt 2 pro kullanıyorum (telefonum Galaxy note 10 lite) saatin şarjı 1 hafta gidiyor sürekli kolumda ,özellik olarak geri olsada sanki çağ atlamış gibi hissettiriyor.

Apple saatlerde de aynı sorun mevcut batarya gitmiyor bu en büyük sıkıntınız olacak ilerde , saatin özelliklerini ilk başta kurcalıyorsunuz sonra kullanmamaya başlıyorsunuz.Eğer sorun etmezseniz tabi ekosistem kurabilirsiniz.

Benim 16 Pro Max için de 75k demişlerdi. Çok ölü fiyat veriyor telefoncular satabilirseniz elden satın. Watch SE 3 en alınabilir Watch olmuş bu sene. AirPods olarak 2.nesil Pro kullanıyorum gayet memnunum ama silikonsuz almak isterseniz 4.nesil alınabilir.

Bende Huawei Watch Fit 3 var fakat mesela Android'de saatten mesaj gönderebilirken IPhone'da bunu yapamıyorum, şarjı iyi gidiyor fakat istediğim özellikleri kullanamıyorum. Telefonu satamadığım için ekosistem kurmak istiyorum.
Artı olarak iphonea geçtiğimden beri WhatsApp'ta bana gelen mesajlarda problem yaşıyorum, 5dk sonra bildirim geliyor, çok araştırdım çok kişi yaşıyor bunu ama bulamadım çözümü taahhüt bitince Türk Telekom'dan da çıkacağım zaten, bir yerde Bluetooth kapat vs denmişti ama denemedim.

Neyse Apple Watch ve Air pods için öneriniz var mıdır?

Benim 16 Pro Max için de 75k demişlerdi. Çok ölü fiyat veriyor telefoncular satabilirseniz elden satın. Watch SE 3 en alınabilir Watch olmuş bu sene. AirPods olarak 2.nesil Pro kullanıyorum gayet memnunum ama silikonsuz almak isterseniz 4.nesil alınabilir.

Teşekkürler evet ölücüler cidden, Watch SE 3 için piliyle ilgili bilginiz var mı?

Bende Huawei Watch Fit 3 var fakat mesela Android'de saatten mesaj gönderebilirken IPhone'da bunu yapamıyorum, şarjı iyi gidiyor fakat istediğim özellikleri kullanamıyorum. Telefonu satamadığım için ekosistem kurmak istiyorum.
Artı olarak iphonea geçtiğimden beri WhatsApp'ta bana gelen mesajlarda problem yaşıyorum, 5dk sonra bildirim geliyor, çok araştırdım çok kişi yaşıyor bunu ama bulamadım çözümü taahhüt bitince Türk Telekom'dan da çıkacağım zaten, bir yerde Bluetooth kapat vs denmişti ama denemedim.

Neyse Apple Watch ve Air pods için öneriniz var mıdır?

Teşekkürler evet ölücüler cidden, Watch SE 3 için piliyle ilgili bilginiz var mı?
Ultra modelleri dışında hepsinin pili berbat maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı