iPhone 16 vs 15

Eski olması güçlü olduğu gerçeğini değiştirmez maalesef. Aralarında fiyat farkı dışında hiçbir fark yok. Zira işlemcileri aynı.

Aynen öyle bu neyse artık güçlü değilmiş.

Dosya Ekleri

• images.jpeg
    images.jpeg
    39,6 KB · Görüntüleme: 16
Eski olması güçlü olduğu gerçeğini değiştirmez maalesef. Aralarında fiyat farkı dışında hiçbir fark yok. Zira işlemcileri aynı.
İşlemcileri aynı değil.

Ha siz diyorsanız ki işlemci konusunda aynılar diğer donanımlarda iPhone 16 daha üstün 14'den. Hem de düz hali.

İşlemcileri aynı değil.

Ha siz diyorsanız ki işlemci konusunda aynılar diğer donanımlarda iPhone 16 daha üstün 14'ten. Hem de düz hali.

İşlemciyi geç 14 zaten geride ML kamera falan hepsinde geri bunlar ne 14 hayranıymış.

İşlemcileri aynı değil.

Ha siz diyorsanız ki işlemci konusunda aynılar diğer donanımlarda iPhone 16 daha üstün 14'den. Hem de düz hali.
Aynen öyle bu neyse artık güçlü değilmiş.
14 Pro Max'in 15 ve 16 modellerinden geri olduğu tek bir özellik gösterebilir mısınız? Aİ özelliği ve zoom dışında :D?

14 Pro Max'in 15 ve 16 modellerinden geri olduğu tek bir özellik gösterebilir mısınız? Aİ özelliği ve zoom dışında :D?
İki tıkla öğrenebileceğiniz bir konu.
ÖzellikiPhone 14 Pro MaxiPhone 15iPhone 16 (ve 16 Pro)
Ekran6.7", 120 Hz6.1", 60 Hz6.1"/6.3", 120 Hz
ÇipA16 BionicA16 BionicA18 / A18 Pro
MalzemePaslanmaz çelikAlüminyumTitanyum (Pro modellerde)
Kamera48 MP + 3x zoom48 MP48 MP + 5x zoom
BağlantıLightningUSB‑C (2.0)USB‑C (daha hızlı)
PerformansÇok güçlüGüçlüEn verimli, en hızlı
Ekstra ÖzellikDynamic Island, Always‑OnDynamic IslandYeni AI özellikleri, Capture Button

Madem 14 Pro Max yaptınız telefonu sizde bana 16 Pro Max'in 14 Pro Max telefonundan geri kaldığı bir özellik söyler misiniz?

14 Pro Max'in 15 ve 16 modellerinden geri olduğu tek bir özellik gösterebilir mısınız? AI özelliği ve Zoom dışında :D?

Ekstra ÖzellikDynamic Island, Always‑OnDynamic IslandYeni AI özellikleri, Capture Button

Hepsi teker teker yanlış iPhone 14 A15 kullanıyor trollsünüz şu an bunlarla ben de kendime armut logolu bir telefon yalardım hepsi yanlış.

14 Pro Max'in 15 ve 16 modellerinden geri olduğu tek bir özellik gösterebilir mısınız? AI özelliği ve Zoom dışında :D?

14 Pro serisi 15 ve 16'dan kat kat daha iyi bir telefondur fakat sırf MediaMarkt'da yenilenmiş diye telefonun hakkının 1.5 katını vermenin hiçbir manası yok. Tavsiyem ikinci el sitelerinde biraz gezinerek Pro'ya da Pro Max model bir cihaz almanızç.

Madem 14 Pro Max yaptınız telefonu sizde bana 16 Pro Max'in 14 Pro Max telefonundan geri kaldığı bir özellik söyler misiniz?
Konu sahibi 60 ila 65K arası öneri istediğini belirmiş. Siz kalkmış bana 100K lık telefonu atıyorsunuz. Patladım.

Hepsi teker teker yanlış iPhone 14 A15 kullanıyor trollsünüz şu an bunlarla ben de kendime armut logolu bir telefon yalardım hepsi yanlış.
Bilmeden adamı trol diye yargılamanın manası yok ordaki bilgiler doğru.

Kardeşim ne alakası var konunun 16 pro max ile ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı