iPhone 16 vs 15

• Konuyu başlatan kayra.1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 54
  • Görüntüleme 1.161
Konu sahibi 60 ila 65K arası öneri istediğini belirmiş. Siz kalkmış bana 100K lık telefonu atıyorsunuz. Patladım.
Ona bakılırsa 14 Pro Max'de adamın fiyatını aşıyor. Ayrıca iPhone 16 düzde alınabilir Pro'da alınabilir. Ama siz alınması için 14 Pro Max diyorsunuz. Patladım. :D

6 Pro Max tabii daha iyi. Ama anlamakta zorlandığıınz şey burada arkadaşın 16 Pro Max ile değil düz 16 ile kıyaslamış olması. Ki 14 Pro Max düz 16'dan daha iyi bir telefon. Bilginiz olmayan konular hakkında yorum yapmaktan vazgeçin.
Çünkü Pro Max olduğu için 16'dan daha iyi telefon oluyor.

6 Pro Max tabii daha iyi. Ama anlamakta zorlandığıınz şey burada arkadaşın 16 Pro Max ile değil düz 16 ile kıyaslamış olması. Ki 14 Pro Max düz 16'dan daha iyi bir telefon. Bilginiz olmayan konular hakkında yorum yapmaktan vazgeçin.

Hadi ilkini anladım ama yav Allah aşkına tamam sakinim sadece kaynak verin.

Çünkü Pro Max olduğu için 16'dan daha iyi telefon oluyor.

Kardeşim sen ahraz mısın? Adam düz 16 modeli ile 14 Pro Max'i karşılaştırarak 14 Pro Max daha iyi demiş.

Hadi ilkini anladım ama yav Allah aşkına tamam sakinim sadece kaynak verin.

Neye kaynak istiyorsun birader anlamadım ki.

Zaten bende bu fiyata 14 Pro Max almak mantıksız demişim. Ama günün sonunda 14 Pro Max 15'ten de düz 16'dan da daha kullanılabilir daha iyi bir telefon.

Kardeşim sen ahraz mısın? Adam düz 16 modeli ile 14 Pro Max'i karşılaştırarak 14 Pro Max daha iyi demiş.

Neye kaynak istiyorsun birader anlamadım ki.

Yav 15 ile 16 diyor 14 virüs gibi girmiş sizde diyorsunuz ki 14 daha iyi yav kaynak verin hocam sadece cevap verin yoksa önermeyin abi bu kadar.

Yav 15 ile 16 diyor 14 virüs gibi girmiş sizde diyorsunuz ki 14 daha iyi yav kaynak verin hocam sadece cevap verin yoksa önermeyin abi bu kadar.

Ya sabır ya Allah. Abicim senin anlamanda kıtlık mı var? Pil boyutu ekran boyutu ekran Hz değeri bunların hepsinde 14 Pro Max daha üstte kalıyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı