iPhone 16 vs S25

zımbırtı12

Picopat
Daha fazla  
Yazın başnda bir telefon almayı düşünüyorum yazın iPad Air 6 alacağım. Yanına hangisi daha mantıklı olur? Telefonda oyun falan oynamayacağım genellikle Instagram, YouTube vs. sosyal medya odaklı kullanıyorum. Şu anki telefonum 60Hz ve kamera benim için önemli.

Eğer iPhone alırsam iPad iPhone AirPods Pro üçlüsünü kullanacağım.

S25 alırsam iPad S25 Sony XM5 üçlüsünü kullanacağım.

Ekosistem için 60 Hz bir telefona o kadar para vermeye değer mi (eğer Samsung alırsam sonuna kadar kullanırım iPhone alırsam 18 çıktığında 16'nın fiyatı çok düşmeden değiştirmeyi düşünüyorum.)?

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin düşüncen ama Samsung uzun ömürlü ben S24 kullanıyorum memnunum. iPhone 16 daha ucuz ve kullanışlı bence. Ama Apple ürünleri kullanmak istiyorsan iPhone 16 daha mantıklı.

Kesinlikle S25. Fakat Instagram'ı aktif olarak kullanıp sıklıkla hikaye ve gönderi paylaşıyorsanız iPhone 16 daha mantıklı. Çünkü içerik yüklerken maalesef Android'de hala kalite düşüşü var. Ben sadece dolaşıyorum dersen S25 derim.

S24 ile S25 arasında öyle büyük bir fark yok öncelikle bunu söyleyeyim yok ama alacağım diyorsanız fiyatının düşmesini bekleyin yaza kadar alacaksanız o zamanda kadar fiyat olarak düşer büyük ihtimalle düşmezse de bekleyin çünkü bu fiyata benim açımdan alınmaz, IPhone'da 55-60k verip tekrardan neden 18 derdine düşesiniz ki bence S25 fiyatı için bekleyip S25 alın.

S24 ile S25 arasında öyle büyük bir fark yok öncelikle bunu söyleyeyim yok ama alacağım diyorsanız fiyatının düşmesini bekleyin yaza kadar alacaksanız o zamanda kadar fiyat olarak düşer büyük ihtimalle düşmezse de bekleyin çünkü bu fiyata benim açımdan alınmaz, IPhone'da 55-60k verip tekrardan neden 18 derdine düşesiniz ki bence S25 fiyatı için bekleyip S25 alın.

S25 128 GB sizce yazın 40k civarına düşer mi yoksa 45 gibi kalır mı?

S25'in fiyatı biraz daha düşer diye düşünüyorum. İki telefon arasından ise S25 bariz daha iyi cihaz.

S25'in fiyatı biraz daha düşer diye düşünüyorum. İki telefon arasından ise S25 bariz daha iyi cihaz.

Peki sizce üçlü olarak nasıl? S25 ekosistemi bozmaya değer mi ben biraz da hediye gelme imkanı var diye iPhone 16 diyordum üzerine 20 30k ekleyip 2 sene sonra 18 Pro alırım diye düşünüyorum.

Kesinlikle S25. Fakat Instagram'ı aktif olarak kullanıp sıklıkla hikaye ve gönderi paylaşıyorsanız iPhone 16 daha mantıklı. Çünkü içerik yüklerken maalesef Android'de hala kalite düşüşü var. Ben sadece dolaşıyorum dersen S25 derim.
Samsung ile Meta (Facebook) anlaşmalı, Samsung'ta bir kalite düşüşü yok.

Peki sizce üçlü olarak nasıl? S25 ekosistemi bozmaya değer mi ben biraz da hediye gelme imkanı var diye iPhone 16 diyordum üzerine 20 30k ekleyip 2 sene sonra 18 Pro alırım diye düşünüyorum.

Hocam ikisi arasında dağlar kadar fark yok tabii. Fiyatları da yakın cihazlar. Tek büyük farkları 120 Hz meselesi diyebilirim. Eğer 120 Hz olayı sizin için önemli değilse iPhone 16 da iyi cihaz. Ekosistem için alınabilir. Ve ileride satacağınız için mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı