airenxa
Decipat
Pubg oynuyorlar sanırım.Napıyorsunuz 120 Hz'lik telefonla, CS:GO; LoL falan mı oynuyorsunuz?
Pubg oynuyorlar sanırım.Napıyorsunuz 120 Hz'lik telefonla, CS:GO; LoL falan mı oynuyorsunuz?
Evet bana da bu çok saçma geliyor 60 Hz neye yetmiyor onu çözemiyorum. Bilgisayar mı bu yani. Arkadaş günlük kullanımdan bahsetmiş zaten.Napıyorsunuz 120 Hz'lik telefonla, CS:GO; LoL falan mı oynuyorsunuz?
Napıyorsunuz 120 Hz'lik telefonla, CS:GO; LoL falan mı oynuyorsunuz?
Hocam iyi yanlarını söylemektense bilmem ne öneriyoruz öneri burası, herkes önerebilir falan diyorlar.Bakın bende karışmıyorum kimsenin düşüncelerine fakat S25 ile yarıştırmanız çok yanlış. Cidden diyorum iPhone 16'nın ne gibi değişiklik yaptığını söyler misiniz? Çentik falan mı hoşunuza gidiyor? Kaç tane kamera koyuyorlar 10 tane koysalar bile gene de 4K çeker diyorum halen anlamıyorsunuz.
Yoo, veriyor?Yani değil mi hocam bu monitör değil zaten 120 Hz tamamen vermiyor sana.
Kankam 2 saat 60 2 saat 120 kullan da gör bakayım. Video kaydırırken bile o takılmayı hissedersin.Evet bana da bu çok saçma geliyor 60 Hz neye yetmiyor onu çözemiyorum. Bilgisayar mı bu yani. Arkadaş günlük kullanımdan bahsetmiş zaten.
Size ne hocam? Daha iyi sonuçta.Napıyorsunuz 120 Hz'lik telefonla, CS:GO; LoL falan mı oynuyorsunuz?
Evet bana da bu çok saçma geliyor 60 Hz neye yetmiyor onu çözemiyorum. Bilgisayar mı bu yani. Arkadaş günlük kullanımdan bahsetmiş zaten.
Hocam iyi yanlarını söylemektense bilmem ne öneriyoruz öneri burası, herkes önerebilir falan diyorlar.
Yoo, veriyor?
Kankam 2 saat 60 2 saat 120 kullan da gör bakayım. Video kaydırırken bile o takılmayı hissedersin.
Size ne hocam? Daha iyi sonuçta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.