iPhone 16 vs S25

Kendi deneyimlerimi söylüyorum inanmıyorsun eski Android telefonların hepsi yavaş kaç tane gördüysem hepsi yavaş ama eski IPhone'lar öyle değil tamam şarz hızlı biter ama kaç sene olmuş ya.

Kendi deneyimlerimi söylüyorum inanmıyorsun eski Android telefonların hepsi yavaş kaç tane gördüysem hepsi yavaş ama eski IPhone'lar öyle değil tamam şarz hızlı biter ama kaç sene olmuş ya.
Eski telefonum Galaxy A9 vardı. Halen evimde şuan kullansam bile hızlı bu arada. Yalan söylemiyorum istersem video da atarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski telefonum Galaxy A9 vardı. Halen evimde şu an kullansam bile hızlı bu arada. Yalan söylemiyorum istersem videoda atarım.

İstersen ben de video atarım sorun o değil. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak yorum yapıyorum, buna karşı geliyorsun. Herkes istediği fikri söyleyebilir, istediğini önerebilir, karar vermek konu sahibine kalmış. Ben neden iPhone seviyorum? Daha işlevsel, daha kullanışlı, daha atik. Öyle çirkin durmuyor, kibar duruyor. Ayrıca oyun performansı kamerası falan da gayet yeterli. 4K 60 Hz video çekiyor. Daha ne olsun ya?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı