iPhone 16 vs S25

@mardzic, sayfalarca niye tartışıldığını da anlamıyorum. Cevap basit: 60 Hz ekranlı telefona verilecek parayla 120 Hz ekranlı telefon alınır. Arada ciddi fark var. Fanboyların atışması oluyor genelde. Birçok yönden de S25 öne çıkıyor ve daha ucuz.

Konu gene Android vs iPhone olmuş da IPhone'a adı için o kadar fiyat farkını ödemeye gerek yok. S25 mantıklı seçim.

Konu şu an insanların, konu sahibinin mesajını okumamasından kaynaklı buralara gelmiş. Adam 16 Pro Max'ya da 17'ye geçeceğim demiş zaten. Şimdi diyelim S25 aldı 1 sene sonra 2. el olacağından değerini fazlasıyla kaybetmiş olacak. iPhone 16 alsa 1 sene 60Hz dişini sıksa zaten kendisi mesajlaşma sosyal medya tarzı şeyler için kullanacağını belirtmiş. Değerini kaybetmez en azından. Ben böyle düşünüyorum. Herkese iyi sosyaller.

Konu şu an insanların, konu sahibinin mesajını okumamasından kaynaklı buralara gelmiş. Adam 16 Pro Max'ya da 17'ye geçeceğim demiş zaten. Şimdi diyelim S25 aldı 1 sene sonra 2. el olacağından değerini fazlasıyla kaybetmiş olacak. iPhone 16 alsa 1 sene 60Hz dişini sıksa zaten kendisi mesajlaşma sosyal medya tarzı şeyler için kullanacağını belirtmiş. Değerini kaybetmez en azından. Ben böyle düşünüyorum. Herkese iyi sosyaller.
Bunu anlatamıyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı