airenxa
Decipat
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 1.818
- Çözümler
- 1
Bütçemi bayağı aşıyor hocam bilmiyorum.
Bence Honor Magic 7 Pro alın derim. Önceliğiniz Samsung olabilir fakat yeni bir firmayı denemeden bilemezsiniz ve Honor firmasının sizi üzeceğini hiç sanmıyorum.Bütçemi bayağı aşıyor hocam bilmiyorum.
İki telefonu da mağazada deneyip öyle karar vereceğim hocam sanırım.Bence Honor Magic 7 Pro alın derim. Önceliğiniz Samsung olabilir fakat yeni bir firmayı denemeden bilemezsiniz ve Honor firmasının sizi üzeceğini hiç sanmıyorum.
İki telefonu da mağazada deneyip öyle karar vereceğim hocam sanırım.
Bence 16 size uygun, eger teknik servis destegi ve isletim sistemi onceliginiz ise 16, teknik servisi mukemmel calisiyor, ama 60hz kasiyor gibi cok kotu diyorsaniz s25 plus veya magic 7 pro oneririm, bana Magic 7 Pro bir tik daha mantikli geliyor. Butce 16 pro'ya yukseliyorsa 16 pro cok daha iyi bir model duz 16'ya gore.Bütçem artarsa aklımda hocam.
Yakınlaştırmayı pek kullanmıyorum. Ay fotoğrafı vs. çekmek güzel oluyor ancak onu da her zaman yapmıyorum.
Farkettiğinden dediklerini sanmıyorum. Sadece Samsung giriş modellerinde bile daha fazla hertz değeri sunduğu için öyle söylüyorlar.O kadar fark ediyor mu telefonlarda hz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.