iPhone 16e alınır mı?

Bütçe
40000

zeydfallen

Hectopat
Yer
çankırı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gtx1650ti
16gb ram
Meslek
İlköğretim Matematik Öğretmenliği
Arkadaşlar yaklaşık 40 k civarı bütçem var ve iPhone ekosistemine geçmek istiyorum. Sizce 16'e ekosisteme geçiş için nasıldır? Yorumlarınız nedir? Geniş açı kamerayı çok fazla kullanmıyorum ve telefondan oyun oynamıyorum. Bunları göz önüne alırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yaklaşık 40 k civarı bütçem var ve iPhone ekosistemine geçmek istiyorum. Sizce 16'e ekosisteme geçiş için nasıldır? Yorumlarınız nedir? Geniş açı kamerayı çok fazla kullanmıyorum ve telefondan oyun oynamıyorum. Bunları göz önüne alırsanız sevinirim.

Kesinlikle alınır.

Android'lere kıyasla zayıf kalan bir cihaz. Fakat Apple ekosistemini denemek istiyorsunuz bu durumda alınabilir. 2.ele karşı değilseniz daha iyi cihazlar bulabilirsiniz.

Android'lere kıyasla zayıf kalan bir cihaz. Fakat Apple ekosistemini denemek istiyorsunuz bu durumda alınabilir. 2.ele karşı değilseniz daha iyi cihazlar bulabilirsiniz.

2.elde iPhone 15 var aynı fiyatlara ama pil durumu ve çoğunluğu garantisi biten cihazlar olduğu için uğraşmak istemiyorum.

16e iyi bir cihaz ben aşırı beğeniyorum ama fiyatı pahalı. 2.el de daha bir kaç aylık olanlar 32-34K arasında oluyor. Mesela bizim mahallede ki telefoncuya 23 aylıkken geldi şuan 17 ay kaldı garantisi. İlk geldiğinden beri 33K. Temiz cihaz ama işte...

O paralara daha iyi Android var ama Apple bir cihaz, bataryası büyük ekran süresi iyi. Ama fazla bana göre.

Hangisine ve neden
2.el'e. En azından garantisi 6-10 ay olanlara bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı